آریا بانو
طرز تهیه قرابیه سیب
دوشنبه 10 بهمن 1401 - 13:45:01
آریا بانو - قرابیه سیب از شیرینی های بسیار محبوب کشور ترکیه است که برای پذیرایی در مراسم ها بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم قرابیه سیب مارگارین 200 گرم آرد سفید 1٫5 لیوان آرد برنج ½ لیوان مارمالاد سیب 1 فنجان طرز تهیه قرابیه سیب مرحله اول برای تهیه قرابیه سیب خوشمزه در ابتدای کار فر گازی را با دمای 180 درجه (فر برقی 160 درجه) سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم. مرحله دوم در این مرحله مارگارین را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالت خامه ای پیدا کند. در ادامه آرد سفید را با آرد برنج مخلوط کرده و سه مرتبه الک می کنیم. مرحله سوم حالا ترکیب آردها را کم کم به کاسه حاوی مارگارین اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا خمیری بسیار نرم و لطیف شکل بگیرد که قابلیت قیف زدن داشته باشد. در ادامه خمیر را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم. مرحله چهار در این مرحله خمیر را به صورت تکه های 4 سانتی متری روی سطح کار آرد پاشی شده قیف می زنیم، سپس در وسط هر خمیر مقداری مارمالاد سیب قرار داده و آنها را به صورت رول جمع کرده و دو طرف خمیرها را کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند. مرحله پنجم پس از اینکه تمام خمیرها را آماده کردیم، آنها را با فاصله درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها 15 تا 20 دقیقه بپزند (هر زمان اطراف شیرینی ها طلایی شود، یعنی آماده هستند) مرحله ششم پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و مقداری پودر قند روی آنها می پاشیم، سپس با چای سرو می کنیم.

قرابیه سیب از شیرینی های بسیار محبوب کشور ترکیه است که برای پذیرایی در مراسم ها بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه سیب در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم قرابیه سیب
مارگارین200 گرم
آرد سفید1٫5 لیوان
آرد برنج½ لیوان
مارمالاد سیب1 فنجان
طرز تهیه قرابیه سیب
مرحله اول
برای تهیه قرابیه سیب خوشمزه در ابتدای کار فر گازی را با دمای 180 درجه (فر برقی 160 درجه) سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
در این مرحله مارگارین را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالت خامه ای پیدا کند. در ادامه آرد سفید را با آرد برنج مخلوط کرده و سه مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
حالا ترکیب آردها را کم کم به کاسه حاوی مارگارین اضافه کرده و با همزن مخلوط می کنیم تا خمیری بسیار نرم و لطیف شکل بگیرد که قابلیت قیف زدن داشته باشد. در ادامه خمیر را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.
مرحله چهار
در این مرحله خمیر را به صورت تکه های 4 سانتی متری روی سطح کار آرد پاشی شده قیف می زنیم، سپس در وسط هر خمیر مقداری مارمالاد سیب قرار داده و آنها را به صورت رول جمع کرده و دو طرف خمیرها را کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند.
مرحله پنجم
پس از اینکه تمام خمیرها را آماده کردیم، آنها را با فاصله درون سینی فر می چینیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها 15 تا 20 دقیقه بپزند (هر زمان اطراف شیرینی ها طلایی شود، یعنی آماده هستند)
مرحله ششم
پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شوند. در ادامه شیرینی ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و مقداری پودر قند روی آنها می پاشیم، سپس با چای سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/819036/طرز-تهیه-قرابیه-سیب
بستن   چاپ