آریا بانو - خراسان / مواد لازم
آناناس تکه ای یا کمپوت آناناس بدون آب - یک قوطی
پرتقال پر شده - دوعدد
ماست خامه ای شیرین - 250 گرم
پودر نارگیل - 250 گرم
مارشمالوی خرد شده به صورت تکه های کوچک - یک فنجان
روش تهیه
ابتدا آناناس را به همراه یک قاشق غذاخوری آب آن در کاسه متوسطی بریزید و ماست را به آن اضافه و آن ها را به آرامی با هم مخلوط کنید.
سپس پره پرتقال، پودر نارگیل و مارشمالو را نیز به مواد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شود و بعد روی سالاد را بپوشانید و آن را به مدت چند
ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.