آریا بانو
طرز تهیه اسنک مرغ
دوشنبه 10 بهمن 1401 - 19:52:34
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
گوشت مرغ ریش‌ریش شده - یک فنجان
نان تست - سه عدد
خیار- یک عدد
کاهو پیچ - دو برگ
پنیر (به دلخواه) - یک ورقه
گوجه‌فرنگی - چهار حلقه
تخم‌مرغ - دو عدد
سس مایونز - سه قاشق غذاخوری
فلفل سیاه - یک‌چهارم قاشق چای خوری
فلفل سفید - یک‌چهارم قاشق چای خوری
فلفل قرمز - یک‌چهارم قاشق چای خوری
نمک - یک‌چهارم قاشق چای خوری
کره - دو قاشق غذاخوری
روغن - یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
* ابتدا در یک کاسه مرغ، کره، فلفل سیاه، فلفل سفید و نمک را با هم مخلوط کنید. 
* حال در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید، به اندازه یک نوک انگشت نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید.
* یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه (ترجیحا تابه گریل) بریزید. تخم‌مرغ هم زده را در آن بریزید. 
* دو طرف آن باید پخته شود. بعد از پخت آن را کنار بگذارید.
* می توانید لبه‌های نان تست را ببرید. یکی از نان‌ها را در تابه بگذارید تا کمی برشته شود. سپس روی آن یک لایه سس مایونز بمالید. 
* مرغی را که از قبل آماده کرده‌اید، روی نان قرار دهید. خیارها را حلقه کنید و آن ها را روی مرغ‌ها قرار دهید.
* یک نان دیگر را به روش قبل برشته کنید. دوباره روی آن سس مایونز بمالید و روی نان قبلی قرار دهید. 
* حالا کاهو و تخم‌مرغی را که نیمرو کرده‌اید، روی نان قرار دهید. 
* ورقه‌ پنیر را به چهار قسمت مثلثی برش دهید و روی بقیه‌ مواد بگذارید. 
* در انتها گوجه‌های حلقه شده را روی ساندویچ قرار دهید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/819379/طرز-تهیه-اسنک-مرغ
بستن   چاپ