آریا بانو
همه چیز درباره تهیه لیمو عسلی
چهارشنبه 12 بهمن 1401 - 17:13:25
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / اول اینکه لیموها حتما باید زرد باشن اگر سبز باشد تلخ میشن،برش های نازک بدید و هسته هاشو حتما دربیارید.__
📍تو ظرف خشک و تمیز یه لایه لیمو بچینید و یه قاشق پر عسل بریزید و همینطور ادامه بدید.__
📍روی ظرف رو خالی بذارید چون لیموها آب میندازه از ظرف سر ریز نشه.__
📍روی لایه ی آخر دو ق عسل بریزید.__
📍میتونید به جای عسل شکر بریزید.__
📍یه هفته تو کابینت بذارید و روزی دو تا سه ساعت سر و ته کنید که عسل ته نشین نشه.__
📍بعدش بذارید یخچال و استفاده کنید.__
📍میتونید ما بین لایه ها دارچین و زنجبیل هم بریزید.__
📍حتما برای روزهای سرد آتی درست کنید و نوش جان

http://www.banounews.ir/Fa/News/820887/همه-چیز-درباره-تهیه-لیمو-عسلی
بستن   چاپ