آریا بانو
اعصابتان را با یک نوشیدنی طبیعی آرام کنید
چهارشنبه 12 بهمن 1401 - 22:40:33
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / داود حاج محمد خانی، محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار کرد: میوه بِه را باید زمانی که کاملا رسیده باشد مصرف کنید و از خوردن نارس آن بپرهیزیم، همچنین بِه شیرین دارای طبیعت معتدل و بِه ترش دارای طبیعتی سرد و خشک است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود:افراد برای درمان حالت تهوع و استفراغ خود می‌توانند بِه را رنده و آب آن را قبل یا حین غذا خوردن مفید است.
حاج محمد خانی گفت: بانوان در ایام بارداری می‌توانند یک قاشق آب بِه و کمی زنجبیل را مخلوط و روزانه دو الی سه بار میل کنند، همچنین می‌توانند بِه را رنده و برقفسه سینه ضماد کنند.
او تصریح کرد: افراد برای تقویت قلب و آرامش اعصاب خود می‌توانند میوه خشک شده بِه ، سیب و گلابی را با هم یا جداگانه دم کنند و به جای چای استفاده کنند.
حاج محمد خانی ادامه داد:افراد برای درمان بی خوابی خود می‌توانند بِه خشک شده را چند ساعت در عرق بهار نارنج بخیسانند و قبل خواب هر دو را میل کنند این ترکیب بسیار خواب آور است.
او گفت: افزادی که دچار سرفه شده اند می‌توانند بِه را پخته و سپس آن را با کمی روغن بادام شیرین مخلوط کنند این ترکیب باعث کاهش سرفه می‌شود.
حاج محمد خانی بیان کرد: خوردن آب خام و پخته بِه خواص فراوانی دارد، از جمله خواص آب بِه پخته بهبود تنگی نفس است همچنین آب بِه خام کمک به اخلاط خونی از سینه، زیاد شدن حجم ادرار و بند آمدن خونریزی در افراد می‌شود.
او افزود:مصرف شربت بِه برای تقویت قلب و مغز، تقویت معده، درمان ورم شدید دستگاه گوارش بسیار مفید است همچنین این شربت شادی آور هم هست؛ افراد برای تهیه شربت بِه می‌توانند از آب بِه ترش و شیرین و یک پنجم مقدار آن شکر استفاده کنند.
حاج محمد خانی گفت: افرادیکه از خونریزی لثه خود رنج می‌برند می‌توانند میوه بِه را به مدت پنج روز در آب و سرکه بخیسانند و سپس با آب بدست آمده دهان شویه کنند.
او در پایان توصیه کرد:افرادی که یبوست دارند میوه بِه را کمتر میل کنند یا مربای آن را که با عسل درست شده است استفاده کنند.

http://www.banounews.ir/Fa/News/821140/اعصابتان-را-با-یک-نوشیدنی-طبیعی-آرام-کنید
بستن   چاپ