آریا بانو
طرز تهیه کیک دبل چاکلت
پنجشنبه 13 بهمن 1401 - 12:43:27
آریا بانو - کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که برای میان وعده گزینه‌ی مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دبل چاکلت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک دبل چاکلت آرد قنادی 2 لیوان تخم مرغ 3 عدد شکر 1 و ¼ لیوان پودر کاکائو ½ لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع ⅔ لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری شکلات تخته ای تلخ 100 گرم مواد گاناش خامه صبحانه 100 گرم شکلات تخته ای 100 گرم طرز تهیه کیک دبل چاکلت مرحله اول برای تهیه کیک دبل چاکلت مجلسی در ابتدای کار آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. مرحله دوم در این مرحله قالب مورد نظرمان (قطر 27 سانتی متری) را با کمی روغن چرب می کنیم و کنار می گذاریم. برای درست کردن مایه کیک تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن برقی 7 دقیقه مخلوط می کنیم. مرحله سوم در همین حین شکلات تخته ای را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه شکلات ذوب شد، آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود. مرحله چهارم پس از اینکه بافت مواد کشدار و حجیم شد، شیر را به همراه روغن و شکلات ذوب شده اضافه می کنیم و 2 دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب می کنیم. مرحله پنجم حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزد. مرحله ششم برای درست کردن گاناش روی کیک، خامه را درون یک کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس شکلات را به کاسه افزوده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات هم ذوب شود. مرحله هفتم در این مرحله گاناش را کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. پس از گذشت 50 دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است. مرحله هشتم کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت گاناش را به سلیقه خود روی کیک می ریزیم و پس از برش زدن سرو می کنیم.

کیک دبل چاکلت یکی از انواع کیک های خوشمزه و معروف بین المللی است که برای میان وعده گزینه‌ی مناسبی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک دبل چاکلت در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک دبل چاکلت
آرد قنادی2 لیوان
تخم مرغ3 عدد
شکر1 و ¼ لیوان
پودر کاکائو½ لیوان
شیر1 لیوان
روغن مایع⅔ لیوان
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای تلخ100 گرم
مواد گاناش
خامه صبحانه100 گرم
شکلات تخته ای100 گرم
طرز تهیه کیک دبل چاکلت
مرحله اول
برای تهیه کیک دبل چاکلت مجلسی در ابتدای کار آرد را با بکینگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس سه مرتبه الک می کنیم. در ادامه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قالب مورد نظرمان (قطر 27 سانتی متری) را با کمی روغن چرب می کنیم و کنار می گذاریم. برای درست کردن مایه کیک تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با همزن برقی 7 دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در همین حین شکلات تخته ای را درون یک کاسه می ریزیم و روی حرارت بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه شکلات ذوب شد، آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه بافت مواد کشدار و حجیم شد، شیر را به همراه روغن و شکلات ذوب شده اضافه می کنیم و 2 دقیقه دیگر مواد را مخلوط می کنیم. در ادامه ترکیب آرد را در دو مرحله به کاسه افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند مرتبه روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزد.
مرحله ششم
برای درست کردن گاناش روی کیک، خامه را درون یک کاسه استیل می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا به طور کامل ذوب شود، سپس شکلات را به کاسه افزوده و به آرامی هم می زنیم تا شکلات هم ذوب شود.
مرحله هفتم
در این مرحله گاناش را کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. پس از گذشت 50 دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به آن نچسبید، یعنی کیک ما به طور کامل مغز پخت شده است.
مرحله هشتم
کیک را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد، سپس آنرا از قالب خارج می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت گاناش را به سلیقه خود روی کیک می ریزیم و پس از برش زدن سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/821379/طرز-تهیه-کیک-دبل-چاکلت
بستن   چاپ