آریا بانو
شیر برنج مخصوص به روش رستورانی
چهارشنبه 24 اسفند 1401 - 18:18:48
آریا بانو - آخرین خبر / شیر برنج یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان یک غذای کامل سرو می شود. شیر برنج را به سلیقه خود می توانید به صورت ساده یا مجلسی درست کنیم، برای مجلسی تر شدن شیر برنج می توانیم در تهیه آن از خامه صبحانه و پودر مغزیجات استفاده کنیم.
مواد لازم برای 4 نفر
برنج2 لیوان
شیر8 لیوان
شکر1 لیوان
بازار

آریا بانو


خامه نصف لیوان
گلاب1 قاشق غذاخوری
پودر پسته1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شیر برنج
مرحله اول
برای تهیه شیر برنج مجلسی ابتدا برنج را داخل یک ظرف حاوی آب به مدت دو تا سه ساعت قرار می دهیم تا خیس بخورد، سپس برنج را آبکشی می کنیم و به همراه 3 لیوان آب و نصف قاشق چایخوری داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.
نکته: به هیچ وجه برای خیساندن برنج نباید از نمک استفاده کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش امد، صبر می کنیم تا بیشتر آب درون قابلمه تبخیر شد و فقط نصف لیوان از آب باقی ماند.
مرحله سوم
حالا شیر را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج به طور کامل مغز پخت و باز شود. حالا شکر را با نصف لیوان آب جوش درون یک کاسه می ریزیم و هم می زنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
پس از اضافه کردن شکر، باید شیر برنج را چند دقیقه متداوم هم بزنیم تا شکر به طور کامل حل شود، حالا باید صبر کنیم تا شیربرنج به غلظت کافی برسد. در 10 دقیقه پایانی پخت، گلاب را به همراه پودر یا اسانس هل به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
نکته ای که باید در پخت این غذا در نظر داشته باشیم این است که شیر برنج غذایی است که خیلی سریع ته می گیرد، پس در تمام مراحل پخت باید حواس‌مان به غذا باشد و هر چند لحظه یک‌بار آن‌را هم بزنیم تا ته نگیرد.
مرحله ششم
پس از گذشت 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم. بهتر است خامه را از قبل در دمای محیط قرار دهیم. پس از اینکه خامه را اضافه کردیم یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا شیربرنج به طور کامل جا بیفتد. پس از گذشت این زمان دم کنی را برمی داریم و شیر برنج را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با پودر پسته تزیین کرده و سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/869832/شیر-برنج-مخصوص-به-روش-رستورانی
بستن   چاپ