آریا بانو
چیکن دابا یک غذای تند و تیز هندی
يکشنبه 28 اسفند 1401 - 11:54:49
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / کاری مرغ دابا (هندی) رو امتحان کردید؟ یا میتونیم اسمش رو بگذاریم کاری مرغ و ماست هندی. “دابا” در اصل برمیگرده به اسم دکه های غذای کنار جاده ای در هند و بعضا پاکستان که در کنار غذاهای متفاوتی که طبخ میکردن، مرغ دابا یکی از مشهورترینهاش بوده! کاری مرغ دابا به کاری مرغ و ماست هم معروفه.
مواد لازم:
سینه مرغ یک عدد خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه فیله شده(بدون پوست)
بازار

آریا بانو


سیر و
زنجبیل کوبیده شده(له شده)روی هم 1 ق غ
ماست 2-3 ق غ
خامه 1/5 ق غ
گشنیز تازه 1/5 قاشق غ ق
فلفل سبز تند
کره و روغن حیوانی(نداشتین روغن مایع)
ادویه ها:
فلفل عنابی قرمز هندی/فلفل رنگی یا فلفل سیاه
نمک/گراماسالا/هل سبز و هل سیاه/رازیانه/زیره/تخم گشنیز/زردچوبه/کاری(همگی ادویه ها رست میشن تا عطرشون توی غذا حس بشه)
نمک 
بینهایت خوشمزست ترمیب مزه ها در منار هم عالی میشه و قطعا به امتحانش میارزه
ویدئو از اینستاگرامhiva_food_gallery)

http://www.banounews.ir/Fa/News/875551/چیکن-دابا-یک-غذای-تند-و-تیز-هندی
بستن   چاپ