آریا بانو
فوت و فن پخت کیک در 3 دقیقه
دوشنبه 29 اسفند 1401 - 10:04:58
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / شما می‌توانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا گران، مواداولیه بخرید و 5 برابر حجم آن شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید.
برای شیرینی درست‌کردن باید حالتان خوب باشد؛ با بی‌حوصلگی و بداخلاقی شیرینی‌های خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیش‌بند‌هایتان را ببندید.
مواد لازم:
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخورى
شکر 4 قاشق غذا خوری
آرد سفید 5 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 / 8 ق چای خوری
وانیل 1 / 8 ق چای خوری
طرز تهیه:
1- در یک کاسه‌ای همه مواد را با یکدیگر ترکیب میکنیم
2- دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم وقتی حسابی داغ شد 1 قاشق از مواد را داخل هر یک از مثلث‌ها میریزیم
3- پس از ریختن در ساندویچ ساز را میبندیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه میذاریم تا پخته شود.
نکته:
1- دقت کنید بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل دستگاه نریزید، چون ممکن است بعد از پف کردن از دستگاه سرریز شود
2- میتوانید داخل موادتون یک قاشق کاکائو هم اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید.
به سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، کنجد، یا حتی تکه‌های میوه هم استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/877043/فوت-و-فن-پخت-کیک-در-3-دقیقه
بستن   چاپ