آریا بانو
غذای سفری/ گولاچ نان محلی سمنان
دوشنبه 29 اسفند 1401 - 17:41:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

رکنا / مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم (حدود 650 گرم)
شیر: 1/2 لیوان
ماست: 1/2 لیوان
بازار

آریا بانو


روغن مایع: 1/4 لیوان
شکر: 1/4 لیوان
مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
شیر، ماست،
روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را در قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شده و مواد ولرم شوند. مخلوط ولرم را داخل ظرف بزرگتر ریخته و کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست شود. روی خمیر را پوشانده و حدود 2 ساعت در جای گرم قرار می دهیم. بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک را از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر را پهن کرده و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم. دو طرف خمیر را در روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نکات:
اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی دارد ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا 2 میلی متر است.
حتما موقع سرخ کردن خمیر روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کند و طرف دیگر خمیر به خوبی سرخ نمی شود.
موقع برداشتن چونه از خمیر حتما روی باقیمانده خمیر را بپوشانید تا خمیر خشک نشود.
ابتدا روغن را داغ کنید، بعد شعله را کم کرده و گولاچ ها را سرخ کنید.
پودرقند را بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم است اضافه کنید.
برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/877708/غذای-سفری--گولاچ-نان-محلی-سمنان
بستن   چاپ