آریا بانو
روش یخنی در طبخ چلو ماهیچه مشهدی
يکشنبه 13 فروردين 1402 - 12:53:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽😋
مواد لازم
ماهیچه گوسفندی 1/5کیلو 
پیاز 750 گرم 
زعفران دم کرده 2 پیمانه 
بازار

آریا بانو


چوب دارچین 1 عدد
برگ بو4 عدد
آبلیموی طبیعی 3ق غ 
نمک به میزان لازم 
سیر دو بوته 
زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم 
طرز تهیه
برای چند
ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅
کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅
دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅
1 پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅
بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای 2 ساعت و نیم ✅
بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅
بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅
برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅
یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره 
ماهیچه بعد از 3ساعت امادست 
ویدئو: آشپزی الهه

http://www.banounews.ir/Fa/News/896656/روش-یخنی-در-طبخ-چلو-ماهیچه-مشهدی
بستن   چاپ