آریا بانو
صحبت‌ نکردن 2 پسرم با هم، من و پدرشان را زجر می‌دهد
شنبه 26 فروردين 1402 - 11:23:20
آریا بانو - خراسان / مادر دو پسر 30 و 32 ساله هستم که مدت زیادی است با هم صحبت نمی‌کنند. هرچه با آن‌ها جداگانه حرف زدم، فایده‌ای ندارد. این موضوع من و پدرشان را خیلی زجر می‌دهد. پسر بزرگم معتقد است شغل برادرش به درد نمی‌خورد. پسر کوچکم در این شرکت‌های خرید و فروش لوازم‌آرایشی کار می‌کند و هیچ کمکی هم به خانه نمی‌کند. قبلا در یک فروشگاه کار می‌کرد و در خرج خانه هم کمک می‌کرد. می‌خواست برود سربازی، نرفت، رفیق نشست زیر پایش، هرچه گفتیم، نرفت. ممنون می‌شوم اگر راهنمایی کنید.
پاسخ مشاور:
مادر عزیز، معمولا رابطه خوب بچه‌ها با هم برای هر پدر و مادری از اهمیت زیادی برخوردار است و اختلاف بین فرزندان باعث رنجش و نگرانی والدین می‌شود. با توجه به فاصله سنی کمی که بین دو فرزندتان وجود دارد، به نظر می‌رسد مشکل ارتباطی از قبل وجود داشته و حالا شدت گرفته است.
رابطه‌تان با پسر کوچک‌تر را بهبود ببخشید
برادر بزرگ تر به شغل برادر کوچک تر ایراد می‌گیرد اما او نمی‌پذیرد و به کار خود ادامه می‌دهد. معمولا در مواردی افراد به نظرات نزدیکان خود بیشتر اهمیت‌ می‌دهند که رابطه خوبی با آن‌ها داشته باشند اما هم اکنون این رفتار برادر بزرگ تر برای پسرتان معنای دخالت و فضولی دارد و باعث لجبازی و تنش بیشتری‌ می‌شود بنابراین ابتدا بدون توجه به عملکرد پسر کوچک‌تر که کار مناسبی ندارد یا در خرج خانه کمکی نمی‌کند، بهتر است رابطه با ایشان را بهبود ببخشید یعنی از هرگونه سرزنش، تحقیر، نصیحت و ... پرهیز کنید سپس به او راهنمایی لازم را برسانید البته نه در قالب نصیحت یا دستور یا تهدید بلکه به صورت ایجاد پرسش یا پیشنهاد کمک دادن مثلا این‌گونه بیان شود: «موافقی بیشتر راجع به این شغل تحقیق کنی، آینده‌اش چه جوره، چه کسانی تا به حال موفق بوده‌اند، از این افراد کمک بگیر تا روز به روز موفق‌تر بشی و ....» به طور کلی از قضاوت و داوری بین دو برادر پرهیز کنید چون ممکن است موجب رنجش فرزند کوچک تر یا قضاوت غیرمنصفانه بشود.
چرا در خرج‌های خانه سهیم نمی‌شود؟
بازار

آریا بانو


علت کمک
مالی نکردن پسر کوچک‌تر به خانواده‌تان چیست؟ چون بیان کردید قبلا کمک‌ می‌کرد، الان پولش را صرف هزینه‌های دیگری‌ می‌کند. آیا علت این کارش مخالفت با اعضای خانواده و یک نوع لجبازی‌ است؟ گاهی افراد نیازمند تشویق یا تعریف یا قدرشناسی بیشتر هستند تا برای در اختیار قرار دادن پولشان به خانواده انگیزه بیشتری پیدا کنند. مراقب ایجاد احساس تبعیض در فرزندانتان باشید. تلاش کنید تا جایی که امکان دارد عدالت، انصاف و برابری در برخورد و رفع نیازهای هردو پسرتان بر قرار شود. به هر دو به صورت جداگانه حساسیت‌های فرد دیگر را تذکر دهید تا بتوانند از ایجاد دلخوری در همدیگر جلوگیری کنند.
نویسنده : زهره حسینی| ‌ مشاور و دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبایی

http://www.banounews.ir/Fa/News/923857/صحبت‌-نکردن-2-پسرم-با-هم،-من-و-پدرشان-را-زجر-می‌دهد
بستن   چاپ