آریا بانو
من شهری هستم و دختر مورد علاقه ام روستایی است!
جمعه 15 ارديبهشت 1402 - 14:29:38
آریا بانو - خراسان / 21 ساله و دانشجو هستم و مغازه پوشاک دارم. خانواده ای تحصیل‌کرده و با وضعیت خیلی خوب به لحاظ مالی و اجتماعی دارم. عاشق دختری شده ام که دانشجو و از یک خانواده پایین به لحاظ مالی، اجتماعی و تحصیلی است و در یک روستا زندگی می‌کنند. خانواده‌ام با این ازدواج به دلیل تبعات ناشی از اختلاف طبقاتی مخالف و نگران شرایط بعد از ازدواج هستند.
پاسخ مشاور
در همین ابتدا باید این جمله تکراری را بگویم که ازدواج در ایران به معنی پیوند دو نفر نیست بلکه پیوند دو خانواده است به همین دلیل باید قبل از ازدواج درباره شریک انتخابی‌تان حساسیت به خرج دهید.
واکاوی تناسب خانوادگی برای ازدواج
کفویت یا تناسب به معنای نقاط مشترکی است که می‌تواند بین همسران در زمینه‌های خانوادگی، فرهنگی، اجتماعی، تحصیلات، ویژگی‌های فردی (سن و ...)، خصوصیات عاطفی، اجتماعی، شناختی، اخلاقی، دینی و ... وجود داشته باشد. اگر وجوه مشترکی بین خانواده‌ها نباشد، در اولین قدم، این خود همسران هستند که آسیب می‌بینند به‌خصوص اگر این تفاوت‌ها را درک نکنند. چنانچه ازدواج در چهارچوب درستی نباشد، به جای اینکه آرامش‌دهنده باشد آرامش را بر هم می‌زند. شما در پیام‌تان تفاوت‌های جدی بین دو خانواده را مطرح کرده‌اید.
درباره تشابهات مهم و لازم بین خانواده‌ها، در ادامه توضیح بیشتری داده می شود.
تناسب اجتماعی : در این تناسب باید ارتباطات و رفت و آمدهای خانوادگی، شهرت اجتماعی، رفتارهای اجتماعی و ... خانواده ها مدنظر قرار گیرد. اگر در این زمینه میان دو خانواده تفاوت زیادی وجود داشته باشد، احتمال بروز اختلاف و ناپایداری در ازدواج قابل پیش‌بینی است. پس منطقی است که باید با فردی ازدواج کنید که از نظر طبقه و پایگاه اجتماعی تقریبا در یک سطح باشید.
تناسب مالی و اقتصادی: بدون شک تفاوت در اقتصاد خانواده ها در نوع نگرش، رفتار و چگونگی عملکرد افراد تاثیر بسزایی می‌گذارد. افراد هم نباید تنها به علت شرایط اقتصادی ضعیف و نامناسب، فردی را رد یا به لحاظ وضعیت اقتصادی خوبش با او ازدواج کنند. بلکه توجه به موارد دیگر هم لازم است.
ارزش‌های اخلاقی و مذهبی: چارچوب اعتقادی و ایدئولوژیک دختر و پسر باید با هم مشابه باشد.
سایر مواردی که در تناسب داشتن‌ها باید در نظر داشت:
عادات شخصی، دغدغه‌ها، توقعات و انتظارات اجتماعی، سلامت و بلوغ عاطفی و شخصیتی، سطح تحصیلات و منزلت خانوادگی، ارزش‌ها و گرایش‌های عقیدتی، فرهنگی و سیاسی.
با مخالفت والدین چه کنید؟
به طور معمول مخالفت والدین با فرد انتخابی فرزند به دلیل تطابق نداشتن ملاک‌ها و هم‌شانی فرد با خانواده است. البته درصد بسیار پایینی از والدین از روی تعصب و بدون دلیل، با انتخاب فرزندشان مخالفت می‌کنند. اولین قدم در دفاع ما از فرد مورد نظر این است که انتخاب ما قابلیت دفاع عقلانی داشته باشد. اگر هم‌شانی اقتصادی، فرهنگی، مذهبی، سنتی، تحصیلات، ظاهر و.... رعایت شده باشد، می‌توان ادعا کرد یک گزینه مناسب و قابل دفاع در حضور خانواده را انتخاب کرده‌اید.
چه باید کرد؟
در وهله اول با توجه به مطالب مطرح شده و اهمیت تناسب در ازدواج به این فکر کنید که واقعا چه جایگاهی برای انتخاب خودتان در نظر گرفته‌اید. بهتر است کاملا به مسئله ازدواج منطقی نگاه کنید و اجازه ندهید که احساس عشق و علاقه‌ای که در سن جوانی‌تان در شما شکل گرفته جلوی نگاه منطقی‌تان را بگیرد. نکته جدی اینجاست که هیچ فردی قرار نیست بعد از ازدواج با خانواده‌اش قطع ارتباط کند و هر کدام‌تان پرورده خانواده خود هستید. پس اگر دقت کرده باشید تفاوت‌های خانوادگی مسئله بسیار جدی است. باز هم فرصت بدهید و چنانچه توانستید خانواده خود را راضی کنید که حداقل دیداری با خود ایشان و خانواده‌اش داشته باشند، شاید کمک مناسبی برای شما باشد که تصمیم نهایی و عقلانی خود را بگیرید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/954438/من-شهری-هستم-و-دختر-مورد-علاقه-ام-روستایی-است!
بستن   چاپ