آریا بانو
دستور تهیه پیراشکی گوشت بخارپز یا دامپلینگ : غذایی خوشمزه و متفاوت از آسیای شرقی
چهارشنبه 3 خرداد 1402 - 12:56:53
آریا بانو - پیراشکی گوشت بخارپز؛ راهی سریع برای تجربه طعمی جدید
پیراشکی گوشت بخارپز یا دامپلینگ گوشت یک غذای خوشمزه و متفاوت از آسیای شرقی است که در ادامه این مطلب از بیتوته شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا می شوید. 
پیرایشکی گوشت بخار پز که به نام دامپلینگ گوشت meat dumpling هم شناخته می شود. یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار در کشورهای آسیای شرقی مثل چین و کره و ژاپن است . آماده کردن مواد و پیچیدن خمیر دامپلینگ شباهت زیادی به پیراشکی دارد ولی به جای این که خمیر پیراشکی را در روغن سرخ کنند ، روی بخار آب می پزند که طعمی متفاوت تر به خود می گیرد و غذایی کم کالری تر از پیراشکی معمولی به حساب می آید. 

آریا بانو

پیراشکی گوشت بخارپز
مواد لازم پیراشکی گوشت بخارپز
برای 5 نفر 
 کنجد و نمک و فلفلبه مقدار لازم
سس سویا2 قاشق چای خوری
سرکه سفید  1 قاشق غذا خوری
پیازچه5 عدد
 سیر1 حبه
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
 گوشت چرخ کرده 200 گرم
روغن1 قاشق غذا خوری
پودر قند2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر1/2 قاشق چای خوری
آب2/3 لیوان
نمک1/2 قاشق چای خوری
مخمر فوری1 قاشق چای خوری
آرد گندم1.5 لیوان

آریا بانو

طرز تهیه پیراشکی گوشت بخارپز
برای تهیه خمیر پیراشکی آرد ، بکینگ پودر ، مخمر ، نمک و پودر قند را مخلوط کنید سپس آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر درآید و 5 دقیقه با دست به آرامی ورز دهید ، در این حالت خمیر کمی حالت چسبنده دارد. 
کاسه ای را چرب کنید و خمیر را گرد کرده داخل کاسه قرار دهید و حوله ای مرطوب روی آن قرار دهید و 1 – 2 ساعت بگذاریددر جای گرمی بماند تا حجمش 2 برابر شود. 
برای تهیه مواد داخل پیراشکی ، پیازچه ها را خرد کنید و به همراه گوشت چرخ کرده ، سیر خرد شده ، پودر زنجبیل ، سس سویا ، سرکه ، نمک و فلفل مخلوط نمایید و با دست ورزش دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. 
خمیر را بعد از این که ور آمد به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و کف دستتان گرد کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت بدهید سپس هر خمیر را با وردنه پهن کنید و از مواد پیراشکی وسط آن قرار دهید و اطراف هر خمیر را جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. 
خمیرها را روی کاغذ روغنی که گرد برش زده اید با کاغذ شیرینی قرار دهید و دوباره 20 دقیقه استراحت بدهید. استراحت دادن خمیر کمک زیادی به ترد شدن آن بعد از پخت می کند. 
اگر میخواهید پیراشکی تان شکل عروسکی داشته باشد تکه هایی کوچک از خمیر را با رنگ خوراکی رنگ آمیزی کنید و با کمی آب به جای گوش و بینی روی پیراشکی بچسبانید. به جای چشم هم میتوانید از مقداری کنجد مرطوب استفاده نمایید. 
خمیرها را به همراه کاغذ روغنی به مدت 20 – 30 دقیقه در بخار پز قرار دهید تا آماده شوند. 
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/Fa/News/961125/دستور-تهیه-پیراشکی-گوشت-بخارپز-یا-دامپلینگ---غذایی-خوشمزه-و-متفاوت-از-آسیای-شرقی
بستن   چاپ