آریا بانو
طعم برنج و مرغش انقدر جدید و خاصه که از خوردنش سیر نمیشی
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 17:20:38
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / برای سس ؛
دوتا گوجه فرنگی
سه حبه سیر
1 ق.غ رب انار اختیاری هست اگه میخوایید رنگش تیره نشه نزنید
2ق.غ سرپر ماست
یک ق.غ رب گوجه فرنگی
نصف ق.غ سس چیلی تای
2ق.غ روغن زیتون
آب نصف یک لیموترش تازه
و زست لیمو هر طرف یکبار فقط روی رنده کشیده بشه که تلخ نشه
ادویه ها؛
زنجبیل ،زردچوبه، پاپریکا دودی،آویشن، دارچین و پودر هل و پودر تخم گشنیز نصف ق.م نمک 2ق.م
ادویه های برنج برای یک و نیم پیمانه
نصف ق.م پودر سیر و پیاز و یک چهارم ق.م پودر تخم گشنیز نمک 1/5 ق.چ
کره هم 20 گرم
دمای فر از قبل گرم شده
اول پخت مرغ نیم ساعت تا چهل دقیقه با دمای 250
درجه و بیست دقیقه دمای 170 درجه بدون فویل
نکاتش👇🏻
اگه دوست نداشتید رنگ سس تیره بشه رب انار کمتر بزنید یا نزنید
رب انار خونگی خیلی بهتره
دمای فرهای مختلف متفاوته تا وقتی سیب زمینی و هویج پخته بشه صبر کنید بعد فویل رو باز کنید
منبع: fatima_modernstyle

http://www.banounews.ir/Fa/News/962208/طعم-برنج-و-مرغش-انقدر-جدید-و-خاصه-که-از-خوردنش-سیر-نمیشی
بستن   چاپ