آریا بانو
میان وعده‌ای که مهمانتان را جادو می‌کند
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 17:21:09
آریا بانو - همشهری آنلاین / این کیک را به صورت ساده هم می‌توانید سرو کنید ولی با روکش شکلات آن طعم و مزه بهتری دارد؛ در ضمن سنگین‌تر هم هست.
1. تخم‌مرغ، شکر و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن آن قدر بزنید تا پف کند. بعد روغن مایع را اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید. مخلوط آردی الک شده را کم‌کم همراه با آب جوش به‌طور متناوب(یعنی کمی آرد و کمی آب تا تمام شود) در مایه تخم‌مرغ، شکر، وانیل و روغن بیفزایید و به طور دورانی هم بزنید تا مایه یک‌دست شود.
2. حالا مخلوط مایه کیک را در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید و فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. بعد از حدود نیم ساعت کیک آماده است و حالا باید سس شکلاتی روی آن را آماده کنید.
مواد لازم 
5 عدد تخم‌مرغ
یک پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
2 ق م بیکینگ پودر
یک پیمانه روغن مایع
یک پیمانه سرخالی
آب جوش 
4 /1 ق چ وانیل
به مقدارلازم خامه و پودرپسته(برای تزئین)
سس شکلات
مواد خشک را در ظرف فلزی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به این مخلوط بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود. بعد ژلاتین ورقه‌ای را در سس داغ بریزید و هم بزنید تا حل شود. در این موقع ظرف را از روی حرارت بردارید و کره به این مایه اضافه کنید و هم‌بزنید سپس کناری بگذاریدتا از حرارت بیفتد. در آخر سس را روی کیک بریزید و روی آن را با خامه و پوست پسته تزئین کنید.
مواد لازم
20 گرم کره
4 ق س آرد
3 ق س پودر کاکائو
3 /1 پیمانه شکر
2 /1 پیمانه شیر
یک ورق ژلاتین
فوت‌وفن
فر را یک ربع پیش از قراردادن قالب در آن روشن کنید تا گرم شود.

http://www.banounews.ir/Fa/News/962213/میان-وعده‌ای-که-مهمانتان-را-جادو-می‌کند
بستن   چاپ