آریا بانو
تاکوی گوشت مخصوص مکزیکی
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 17:28:30
آریا بانو - چی شی/ تاکو معروف‌ترین غذای مکزیکی است که با مواد بسیار متنوعی درست می ‌شود
مواد لازم برای 2 نفر
نان ترتیلا4 عدد
گوشت چرخ کرده یا ریش ریش شده200 گرم
پیاز1 عدد
سیر1 حبه
گوجه فرنگی1 عدد
فلفل چیلی یا فلفل دلمه ای یک سوم پیمانه
ادویه تاکو1 قاشق مربا خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
سس تند به میزان لازم
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو
پودر فلفل قرمز1 قاشق مربا خوری
پودر سیر1 قاشق چای خوری
پودر پیاز1 قاشق چای خوری
پودر آویشن1 قاشق مربا خوری
پودر پاپریکا1 قاشق مربا خوری
پودر زیره نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه تاکو گوشت
 مرحله اول
برای تهیه تاکوی گوشت مخصوص در ابتدای کار می توان ادویه ها را تهیه کرد. برای این کار، تمام ادویه ها را درون یک کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس درون یک شیشه می ریزیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که از تمام ادویه به دست آمده، در این غذا ما فقط به یک قاشق مربا خوری از آن نیاز داریم. البته در تهیه این غذای خوشمزه می توان ادویه بیشتری استفاده کرد که به ذائقه بستگی دارد.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس آنرا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله چهارم
وقتی پیاز نرم شد، فلفل خرد شده و سیر خرد شده را هم اضافه می کنیم و مواد را کمی با هم تفت می دهیم. احتیاجی نیست که مواد سرخ یا طلایی شوند همین که کمی نرم شوند کافی است. حالا گوشت چرخ شده را هم اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد را با هم تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. بعد ادویه تاکو و به مقدار لازم نمک اضافه می کنیم و مواد را باز با هم تفت می‌ دهیم. در نهایت گوجه فرنگی ریز ریز خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و کمی با هم تفت می‌دهیم.
مرحله ششم
بعد حرارت را ملایم کرده و درب ماهی تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا گوشت با آب گوجه فرنگی بپزد و مزه ها به خورد هم بروند. حالا مایه گوشتی تاکو ما آماده است. مواد تاکو گوشت را روی نان ترتیلا می گذاریم. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

http://www.banounews.ir/Fa/News/962251/تاکوی-گوشت-مخصوص-مکزیکی
بستن   چاپ