آریا بانو
صفر تا صد تهیه خمیر جادویی
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 17:28:40
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / آموزش تهیه خمیر جادویی
مواد لازم خمیر جادویی برای 2 تا پیتزا با قطر 27 سانت…
آرد 2 لیوان 
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1/4 لیوان 
نمک 1/4 ق چایخوری
آب ولرم 1/2 لیوان
شکر 1 ق چایخوری
خمیر مایه فوری 2 ق چایخوری
آب ولرم + خمیر مایه فوری + شکر را باهم مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه.
👈گرمی آب باید در حدی باشه که انگشتتون رو چند ثانیه داخل آب نگهدارید نسوزه،اگه آب خیلی داغ باشه خمیر بوی ترش میگیره و اگه آب خیلی خنک باشه مایه عمل نمیاد.
داخل کاسه ای تخم مرغ و نمک و روغن رو باهم مخلوط کنید.
مایه عمل اومده رو اضافه کنید.
آرد رو در 2 مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع بشه.
خمیرو 10 دقیقه ورز بدین.
👈آرد شاید 1-2 قاشق کمتر یا بیشتر استفاده بشه(باید در نهایت خمیر لطیف و نچسبی داشته باشین)
روی خمیرو بپوشونید و 1 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت بدین.
بعد از 1 ساعت خمیرو داخل ظرف مخصوص پیتزا با ضخامت 3-4 میل پهن کنید.
روی خمیرو چنگال بزنید و روشو بپوشونید و 10 دقیقه دیگه استراحت بدین.
خمیرو 2 الی 5 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار بدین تا خمیر کمی خودشو بگیره و بعد خارج کنید.
روی خمیر سس کچاب بزنید و مواد دلخواهتون رو بچینید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدین.
اگه دوست دارین خمیر پیتزاتون نرم باشه دمای فر رو 180 بزارید.
این خمیر برای پیراشکی و پیده هم فوق العادس،من امتحان کردم.
منبع: vanillaa_cooking

http://www.banounews.ir/Fa/News/962252/صفر-تا-صد-تهیه-خمیر-جادویی
بستن   چاپ