آریا بانو
آموزش تهیه باقلا کوکو گیلانی
دوشنبه 8 خرداد 1402 - 17:28:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / 💕یکی از کاربردهای باقلا درست کردن همین کوکوهه که تو گیلان خیلی مرسومه و با باقالی محلی تازه خیلی خوشمزه میشه.یکبار امتحانش کن.
موادلازم:
💕باقلا سبز پاک شده دویست گرم
💕پیاز یک عدد کوچک
💕سیب زمینی متوسط یک عدد
💕تخم مرغ دو تا سه عدد
💕ارد برنج دو قاشق
💕نمک و فلفل
💕شوید خشک یا تازه دو قاشق
💕روغن به میزان لازم
💕سیر دو حبه
طرزتهیه:
💕اول باید باقلا رو پوست بگیریم و کاملا خشک کنیم ،بعد با سیب زمینی و پیاز و سیر خرد کنیم.اگه باقلاتون تازه نبود و محلی و پوست نازک نبود حتما پوست دوم هم بگیرید.
💕بعد بهش تخم مرغ و ارد و ادویه اضافه کنیم
💕 شوید خشک یا تازه رو اضافه میکنیم.بعضی ها بهش سبزی کوکو اضافه میکنن که اونم خوشمزه میشه.
💕برای اینکه ارد برنج به کوکومون پف و تردی بده حتما نیم ساعت به مواد استراحت بدیم.
💕دو طرفشو داخل روغن سرخ میکنیم.
منبع: صفحه sahebeh.khoshdel

http://www.banounews.ir/Fa/News/962253/آموزش-تهیه-باقلا-کوکو-گیلانی
بستن   چاپ