آریا بانو
طرز تهیه پاریس برست فرانسوی اصل با خامه قنادی
سه شنبه 9 خرداد 1402 - 16:00:10
آریا بانو - پارسی دی / شیرینی ها و نان های فرانسوی جزء دسته های بسیار محبوب هستند که شما می توانید با طعم و مزه عالی در خانه تهیه کنید. شیرینی های فرانسوی بسیار معروف هستند و پاریس برست یکی از آن ها می باشد که شبیه به نان خامه ای خودمان می باشد و به شکل دایره ای تو خالی در سایز بزرگ یا تک نفره تهیه می شود و شما می توانید با انواع کرم ها و خامه و میوه آن را تزیین کنید. پاریس برست در واقع نام یک مسابقه دوچرخه سواری در سال 1891 است و برنده باید بین شهر پاریس تا برست را یکسره رکاب بزند و و در سال 1910 سر آشپزی به نام louis durand در خواست کرد برای این مسابقه یک دسر ابدام کنند که و آن نیز پاریس برست را ابداع کرده و از گذشته تا به الان این شیرینی بسیار پر طرفدار است و راز و رمز آن هرگز فاش نشده است. 
مواد لازم
آرد 115 گرم معادل 1 پیمانه سرصاف
آب 200 میلى لیتر معادل 1 پیمانه و 1/4 پیمانه
کره 50 گرم
وانیل ١/4 ق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1/4 ق چای خوری
خامه ى فرم گرفته 350 گرم یا هر نوع کرم یا کارامل به دلخواه
شکر 1 ق چای خوری
پرک بادام 1 ق غذا خوری
طرز تهیه پاریس برست
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا آرد را الک کنید، آب ،شکر و کره را باهم داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا بجوشد و کره ذوب شود و وقتی جوش آمد آرد را به یکباره اضافه کرده و هم بزنید و این خمیر را به مدت 3 دقیقه با حرارت بسیار کم بپزید که به اصطلاح عمل داغ زدن می گویند.
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد و کمی خنک شود. سپس خمیر را داخل کاسه ى همزن قرار داده و با دور کم همزده و تخم مرغ ها را یکى یکى اضافه کنید و تا یک تخم مرغ کامل به خورد خمیر نرفته، تخم مرغ بعدى را اضافه نکنید. وانیل و بیکینگ پودر را نیز اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه پاریس برست
پس از آماده شدن خمیر، آن را داخل قیف با سر ماسوره ى ستاره یا ساده ریخته و بدون فاصله داخل سینى فر که کاغذ روغنى انداخته ایم ،به شکل دایره ی تو خالی بریزید و بادام پرک روی خمیر پاشیده و در فر داغ که از قبل با بالاترین دماى فر ،که ٢5٠ درجه است گرم کردید قرار دهید و دما را روی 200 درجه تنظیم کنید و 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان دهید تا طلایی و کاملا مغز پخت شوند. پس از پخت و خنک شدن،نان را افقی برش زده و خامه را توسط ماسوره ى ستاره ،روی لایه ی برش خورده ی نان ریخته و لایه ی بالایی را روی خامه قرار دهید از توت فرنگی یا پودر پسته یا انواع مغزها و کرمها هم در تزیین پاریس برست می توانید استفاده کنید. می توانید پاریس برست تکنفره هم درست کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پاریس برست
خمیر این نان مانند نان خامه ای باید چسبنده باشد و کمی سفت باشد.
بهتر زمان دهید تا خمیر خنک شود و بعد تخم مرغ را اضافه کنید.
می توانید بجای خامه از کرمفیل نیز استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/Fa/News/962799/طرز-تهیه-پاریس-برست-فرانسوی-اصل-با-خامه-قنادی
بستن   چاپ