آریا بانو
دستور تهیه کیک آلبالو پرتقال
سه شنبه 9 خرداد 1402 - 20:42:26
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / 15 دقیقه آماده سازی + 50 دقیقه پخت 
8 وعده
مواد لازم:
½ فنجان ماست یونانی
½ فنجان کره ذوب شده
¼ فنجان پرتقال
2 عدد تخم مرغ بزرگ
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
¾ فنجان شکر سفید
1 ½ فنجان آرد 
1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
پوست 1 پرتقال بزرگ
1 ½ فنجان آلبالو هسته گرفته شده
لعاب پرتقال:
آب پرتقال 3 تا 4 قاشق غذاخوری
1 فنجان شکر قنادی
پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت/177 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب نان 8 اینچی (20 سانتی متری) را با کاغذ روغنی بپوشانید ویا چرب و آرد پاشی کنید 
در یک کاسه بزرگ، ماست یونانی، کره ذوب شده، آب پرتقال، تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید. چند دقیقه با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا تخم مرغ ها خوب هم زده بشند در یک کاسه جداگانه مواد خشک را با هم مخلوط کنید: آرد، بکینگ پودر و نمک. مواد خشک را در خمیر الک کرده، سپس با سرعت متوسط ​​به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه، فقط تا زمانی که آرد مخلوط شود، مخلوط کنید. خمیر را زیاد مخلوط نکنید.
بعد، پوست 1 پرتقال بزرگ و البالو تازه ویا فریز شده را در آن بریزید 
خمیر البالوپرتقال را داخل قالب آماده شده بریزید. در فر از قبل گرم شده به مدت 44تا 50دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. کناره ها به رنگ قهوه ای طلایی خواهد بود. پس از پخت نان را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی خنک کنید.
برای لعاب آسان پرتقال، پرتقال بزرگی که برای پوست پرتقال استفاده می شود را زودتر آب بگیرید. حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری را در یک کاسه بریزید و شکر قنادی را اضافه کنید. پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید تا لعاب یکدستی به دست آید. برای لعاب غلیظ تر، شکر بیشتری اضافه کنید. برای لعاب رقیق تر، آب پرتقال بیشتری اضافه کنید.
با قاشق لعاب آماده شده را روی نان کرن بری خنک شده بریزید. قبل از لعاب دادن حدود 30 دقیقه خنک شود.
ویدئو از اینستاگرام brotchen.kuchen

http://www.banounews.ir/Fa/News/962892/دستور-تهیه-کیک-آلبالو-پرتقال
بستن   چاپ