آریا بانو
برگر به این خوشمزگی نخوردی تاحالا
چهارشنبه 10 خرداد 1402 - 14:56:19
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر /مواد لازم:
500 گرم قلوه گاه گوساله
+ سردست گوساله
1 دونه پیاز
خیلی کم جوز هندی
سیب زمینی 2 عدد
روغن زیتون
اراگانو 
برای سس:
3 تا خیارشور
3 ق سس مایونز
1 ق سس چیلی
گوجه فرنگی

http://www.banounews.ir/Fa/News/963132/برگر-به-این-خوشمزگی-نخوردی-تاحالا
بستن   چاپ