- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶:۵۰
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: شیر ۱/۵ لیوان نشاسته ی ذرت ۱ ق غ خ سر پر شکر۱/۳ تا نصف لیوان پودر کاکائو ۱ ق غ خ سر پر شکلات سکه ای ۵۰ گرم بازار خامه صبحانه ۲۰۰ گرم خامه ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شیر 1/5 لیوان
نشاسته ی ذرت 1 ق غ خ سر پر
شکر1/3 تا نصف لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ خ سر پر
شکلات سکه ای 50 گرم
بازار 
خامه صبحانه 200 گرم
خامه حتما به دمای محیط رسیده باشه،تا داخل مایه ی شکلاتی گلوله گلوله نشه،حرارت هم کم باشه تا اروم اروم غلیظ شه.
من از شکلات چیپسی استفاده کردم،گلوله های داخل مایه که میبینین شکلات چیپسیه.شما میتونین از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنین.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...