آریا بانو

آخرين مطالب

رمزگشایی از تنش‌زایی جدید محور غربی، عبری، عربی در خلیج فارس سياسي

رمزگشایی از تنش‌زایی جدید محور غربی، عبری، عربی در خلیج فارس
  بزرگنمايي:

آریا بانو- به گزارش ایرنا از نورنیوز،  طی چند روز گذشته خبر ورود زیر دریایی اتمی آمریکا به همراه چند ناو این کشوربه خلیج فارس به همراه نمایش رسانه‌ای و دروغ‌پردازی رسانه‌های صهیونیستی در خصوص عزیمت زیردریایی این رژیم به سمت خلیج فارس گمانه‌های زیادی را در فضای رسانه‌ای ایجاد کرده است.

گرچه این اولین بار نیست که ناوهای جنگی آمریکایی با تردد در منطقه خلیج فارس ناامنی و بی‌ثباتی ایجاد کرده‌اند، اما خط خبری اغلب رسانه‌های غربی در این مورد به اعلام آمادگی محور غربی، عبری، عربی برای مقابله به پاسخ احتمالی ایران در سالگرد ترور فرماندهان مقاومت و همچنین انتقام ترور شهید محسن فخری‌زاده که صهیونیست‌ها به صورت غیرمستقیم مسئولیت آن را پذیرفته‌اند اختصاص یافته است.

هرچند خط تبلیغاتی رسانه‌های محور یاد شده بر مدار تلاش برای ایران‌هراسی و توجیه این اقدامات در چارچوب به اصطلاح مقابله با تهدید ایران تنظیم شده اما به روشنی هویداست که این اظهارات تنها بهانه‌جویی و دست زدن به کنش‌های تحریک‌آمیز و البته انفعالی با هدف تنش‌زایی و قدرت‌نمایی است.

دروغ آشکار رسانه‌های رژیم صهیونیستی در خصوص عزیمت زیردریایی آنها به سمت خلیج فارس که از نقطه نظر فنی بیشتر به لطیفه شباهت دارد نیز با همین هدف طراحی و منتشر شده است.

ضمن آن که این رژیم حتی در صورت داشتن توان فنی برای این اقدام، به هیچ وجه حاضر به پذیرش ریسک دست زدن به چنین اقدام سبک‌سرانه‌ای نخواهد بود.

در همین خصوص ژنرال «کنت مکنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام روز یکشنبه گفت: آماده پاسخ به هر اقدام ایران در سال‌روز ترور قاسم سلیمانی هستیم. «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز یکشنبه شب و پس از حملات راکتی مشکوک به سفارت این کشور در بغداد که از سوی گروه‌های مقاومت عراقی نیز محکوم شد، نسبت به رخداد فوق به ایران هشدار داد!

نکته آنکه؛ با توجه به باقی ماندن کمتر از یک ماه به پایان ریاست جمهوری ترامپ و در حالی که جز اقداماتی مشکوک یا خود ساخته توسط آمریکایی‌ها در منطقه (مانند آنچه سه شب قبل درباره سفارت آمریکا در بغداد رخ داد) هیچ تهدید امنیتی در خلیج فارس مشاهده نمی‌شود، حضور زیردریایی اتمی آمریکایی‌ها عملا اقدامی تنش‌زا و به نوعی انفعالی ارزیابی می‌شود.

در واقع کاخ سفید با مجموعه اقداماتی از این دست، به شکلی هدفمند در پی تقویت و تشدید حضور نظامی خود در منطقه است تا از این رهگذر فرآیند خروج اجباری نیروهای نظامی این کشور از منطقه را کند نماید.

البته نمی‌توان تاثیر تحولات سیاسی و ناپایداری که در سیستم تصمیم‌گیری راهبردی آمریکا در آستانه جابجایی قدرت در این کشور به وجود آمده را در شکل‌گیری اقداماتی از این دست بی‌تاثیر دانست.

در بیانیه عصر دوشنبه نیروی دریایی آمریکا که در آن از نام جعلی «خلیج ع. ر.ب. ی» استفاده شده در توجیه دلایل حضور این زیردریایی آمده است: اعزام زیردریایی «یو اس اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو اس اس پورت رویال» و «یو اس اس فیلیپین sea» در راستای تعهد آمریکا به شرکای منطقه‌ایش صورت می‌پذیرد!

از سویی؛ «آویو کوخاوی» رییس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه اول دی ماه و پس از دیدار با ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد نیروهای مسلح آمریکا ضمن تاکید بر آماده بودن برنامه‌های مقابله‌ای برای برخورد با ایران، هشدار داد که اگر تهران یا گروه‌های متحدش در منطقه به اقدامی علیه اسرائیل دست بزنند، بهای سنگینی خواهند پرداخت!

این تحولات در حالی است که «جرد کوشنر» داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ نیز در صدر یک هیات آمریکایی برای آنچه مذاکرات با «بنیامین نتانیاهو» خوانده شده، در تل‌آویو حضور دارد.

از سوی دیگر؛ رسانه‌های صهیونیستی در جهت ملتهب کردن فضا و به زعم خود ترساندن ایران از هرگونه اقدامی، گفته‌اند که آخرین هفته‌های دولت دونالد ترامپ هنوز ممکن است با وقوع رویدادهایی مهم در منطقه همراه باشد.

آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی به زعم خود درصددند که با اقداماتی از این دست که ظاهری مقتدرانه داشته اما در حقیقت ناشی از ترس و دلهره نسبت به مواجه شدن با تبعات ناشی از شرارت‌هایشان در منطقه است، ضمن ایجاد هراس، خود را مسلط به اوضاع نشان بدهند.

بر این اساس به نظر می‌رسد؛ تلاش مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ایجاد تنش بیشتر در منطقه که با اقدامات تحریک‌آمیز و نقش‌آفرینی موثر برخی کشورهای عربی منطقه در حال انجام است، گرچه با هدف ترساندن ایران نسبت به انجام هرگونه اقدامی صورت می‌پذیرد، اما مبتنی بر یک اشتباه محاسباتی است که می‌تواند عواقب سنگینی را برای آنها در پی داشته باشد.

این اشتباه محاسباتی که بر اساس برآورد غلط آنها درباره خویشتن‌داری ایران رخ داده، در حالی است که آنها نسبت به خط قرمز بودن «امنیت» برای کشورمان آگاهی کامل دارند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/480486/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «بزنیم بیرون» با صدای مرتضی اشرفی

مدیر عامل خانه موسیقی: اهالی موسیقی نباید دست به خود تحریمی بزنند

زلزله 4.4 ریشتری در مرز دو استان هرمزگان و فارس

هزینه مومیایی کردن اجساد چقدر است؟

ثبت 4.7 میلیون تخلف سرعت غیرمجاز در جاده‌های کشور

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها

هشدار؛ دریای مازندران تا ساعاتی دیگر طوفانی می‌شود

ضرب المثل/ انگشت در سوراخ زنبور کردن

اشتباه محاسباتی در به آب انداختن کشتی فاجعه به بار آورد!

تشخیص آلرژی فصلی از سرماخوردگی با این روش

اختلاف با همسر را چگونه برطرف کنیم؟

داور عادل به روایت «نون خ»!

فیلمی که در 24 ساعت ساخته شد!

«شارون آکر» در خانه سالمندان درگذشت

تماشا کنید: این فیلم ساخته‌شده با هوش مصنوعی، هوش از سر شما می‌برد

قربان‌زاده: در زمان فتح‌الله‌زاده 118 میلیارد تومان برای بدهی استراماچونی دادیم/ محکم پای شکایت‌مان از استقلال هستیم

باهیا: با یک نفر کمتر، نمایش عالی، تبریک!

الکس گاریدو پس از اولین بازی برای بارسلونا: شادترین پسر روی کره زمین هستم

پایان یک فصل درخشان برای لژیونر پرسپولیسی

شخصیت معروف اینستاگرام در اردوی تیم رونالدو/ کوکسال بابا لباس النصر را پوشید

چه طوری شادی واقعی رو تو زندگی تجربه کنیم؟

آخرین قیمت طلای سیاه؛ دلیل گران شدن نفت

مدارس بعد تعطیلات نوروز از چه زمانی دایر است؟

خودکشی مردی پس از گفتگو با چت ربات هوش مصنوعی

رئیس سازمان محیط زیست: بارش‌ها نسبت به میانگین بلندمدت وضعیت مطلوبی ندارند

نجات 11 گردشگر در مسیر دریایی هرمز به بندرعباس

انقلاب در محتوای کتاب‌های درسی زبان انگلیسی در راه است

آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور؛ جاده چالوس یکطرفه نیست

حادثه تلخ در شب جشن تولد؛ موهای دختر بچه در آتش سوخت

ترفند تهیه اکبرجوجه شمالی

روش یخنی در طبخ چلو ماهیچه مشهدی

شما خودت موقع ازدواج دیپلمم نداشتی!

فیلمی‌ که دل اسکورسیزی را به درد آورد

اشک‌های کاپیتان بارسلونا و دلداری دو ملی پوش ایران در اسپانیا

استوری سعید آذری؛ فتح الله زاده در فوتبال فوق سیاست زده ما تلاش خودش را کرد

استوری علی ضیا؛ پرسپولیسی هستم اما حق با هواداران استقلال است!

امسال کنفرانس غرب بیشتر از یک فینال دارد

توخل: اولین گام با هم را خوب برداشتیم/ 2 گل آزاردهنده خوردیم

آماده میزبانی از مردم برای گرامیداشت روز طبیعت هستیم

موزیک ویدئوی «بی من» با صدای عرفان طهماسبی

اجرای طرح ترافیک 1402 از فردا/اعلام نرخ جدید ورود به محدوده طرح ترافیک

13 بدر با ترافیکی سنگین در جاده‌های شمال؛ یک‌طرفه شدن هراز و کندوان

هشدار؛ اطراف رودخانه ها اتراق نکنید

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: بی‌حجابی، کرونای معنوی است

اجرای طرح ترافیک 1402 از فردا

برخورد وحشتناک یک خودرو با قطار در حال حرکت

حکمت/ ملایمت و مهربانى کلید کامیابى است

برای کسانی که «سیزده» را سبب نحسی و مقصر بدبختی‌های خود می‌دانند!

پر برکت‌ترین سفره ایران

آماده‌سازی بوستان‌های منطقه 19 برای پذیرایی از شهروندان در روز طبیعت