آریا بانو

آخرين مطالب

فلاحت‌پیشه: هجمه‌های داخلی به توان دستگاه دیپلماسی آسیب می‌زند سیاسی

فلاحت‌پیشه: هجمه‌های داخلی به توان دستگاه دیپلماسی آسیب می‌زند
  بزرگنمايي:

آریا بانو-

«حشمت‌الله فلاحت‌پیشه» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، با اشاره به افزایش هجمه‌ها به وزارت امور خارجه و دیپلماتهای کشورمان پس از انتشار فایل صوتی محمدجواد ظریف و جدی شدن مذاکرات وین برای رفع تحریم‌ها گفت: طبیعی است جوانب و شرایط فایل صوتی محرمانه منتشرشده از محمدجواد ظریف و نقشی که برخی جریانات در انتشار آن داشته‌اند، باید در سازوکارهای قانونی پیگیری و دنبال شود.

به گفته این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، مهمتر از اینکه چه کسی و در چه شرایطی این فایل صوتی محرمانه را منتشر کرده، آن است که کشور و مذاکرات وین - که به منظور رفع تحریم‌ها و احیای برجام در حال انجام است - از شرایط سوء و تحریف‌هایی که در پی انتشار فایل شکل گرفته، ضربه نخورد.

وی با تاکید بر اینکه ایران هم‌اکنون گفت‌وگوهای حساسی را در وین انجام می‌دهد که بر منافع ملی اثرگذار است، اظهار داشت: ایران هم‌اکنون در مذاکرات از موضع قدرت وارد شده و این موضوعی است که دیگران هم به آن اعتراف می کنند. اکنون آمریکایی‌ها اذعان دارند که کمپین فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده و تحریم‌ها نتوانسته منجر به تغییر رفتار ایران شود.

هجمه‌های داخلی بیشتر از فشار خارجی توان دیپلماتیک ایران را تحلیل می‌برد

فلاحت‌پیشه با اشاره به حضور هیات آمریکایی در وین تصریح کرد: حضور افرادی نظیر راب مالی و ریچارد نفیو در هیات آمریکا نشان می‌دهد آمریکا مسیری غیر از دیپلماسی را نمی‌تواند دنبال کند. اکنون دیگر ادعاها و مسائلی نظیر روی میز بودن گزینه نظامی مطرح نیست و این نشان می‌دهد زمینه برای احیای برجام فراهم است.

وی دادمه داد: اینکه کشور شرایط مساعدی را ندارد، به خاطر دیپلماسی نیست بلکه حاصل مجموعه‌ای از شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است که لازمه رفع آن، وحدت ملی، ایجاد همبستگی اجتماعی و فراهم کردن مشارکت مردم است.

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه هجمه‌های داخلی بیشتر از فشار خارجی توان دیپلماتیک ایران را تحلیل می‌برد، خاطرنشان کرد: در شرایطی که تیم سیاست خارجی ایران برای احیای برجام و تامین منافع ایران تلاش می‌کند،  نباید ترسید که رفع تحریم‌ها به سود این جناح یا آن جناح است. سیاست خارجی ایران امکان جناحی شدن ندارد و حتی وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگو با فاینشنال تایمز هم گفت که سیاست خارجی ایران وحدت‌گرایانه است.

برچسب خیانت به دیپلمات‌ها ضرر به منافع ملی است

فلاحت‌پیشه با تاکید بر اینکه ادامه هجمه‌ها به تیم مذاکره‌کننده و وزارت امور خارجه، امکان چانه‌زنی و توان دیپلماتیک ایران را در وین تضعیف می‌کند، ابراز داشت: حواشی داخلی می‌تواند متن و اصل کار را تحت تاثیر قرار دهد. این در حالی است که وزارت امور خارجه در این دوران تلاش‌های زیادی کرده این حواشی را به حداقل برساند. ممکن است کسانی در این مجموعه اشتباهاتی داشته باشند ولی برچسب خیانت به دیپلمات‌ها درست نیست و ضرر به منافع ملی است.

چالش‌های درونی نباید موجب لرزش در بیان و کلام تیم سیاست خارجی شود

به گفته فلاحت‌پیشه، مهم این است که تیم سیاست خارجی ایران در وین به خاطر حواشی ایجاد شده و چالش‌های درونی دچار لرزش در بیان و کلام نشود.

وی وزارت امور خارجه را مجری متخصص و متعهدی برای مذاکرات برای رفع تحریم‌ها برشمرد و عنوان کرد: از ابتدا معتقد بودم مذاکرات هسته‌ای باید به وزارت امور خارجه سپرده می‌شد. زمانی که پرونده هسته‌ای از دبیرخانه شورای عالی امنیت گرفته و به وزارت امور خارجه شد، شاهد تحول در ماجرا بودیم و دیدیم که مذاکرات نتیجه داد و برجام شکل گرفت. اینکه برای احیای برجام تلاش می‌شود نیز نشان می‌دهد این وزارتخانه توافق هسته‌ای کارنامه قابل دفاعی دارد.

فلاحت‌پیشه افزود: طرح مباحث فایل صوتی و پرداختن بی‌جهت به آن، همانقدر به ضرر ملی است که طرح مباحثی نظیر وزارت امور خارجه مجری خوبی نبوده است. این سخن، حرف دقیقی نیست و اشتباه است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/585197/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با حرکت دادن دست در هوا دستگاه‌ها را کنترل کنید!

تست آتش ثابت استارشیپ

دل عاشق به پیغامی بسازد!

زیباترین غزل از مولانا

وینی را ترجیح می‌دهم، بلینگام فیک و عقده‌ای است!‏

هیه‌رو در تهران: نکونام کجاست؟

خطیبی کارخانه عوض کرد؛ رسول مدیرعامل جدید سایپا

بازگشت بارسا به پیراهن سنتی با تغییر مدرن

ماموریت غیرممکن سیتی؛ رئال در برنابئو حذف نمی‌شود!

جان دوران از فهرست النصر خط خورد!

هافبک سابق سپاهان به لیگ دو پیوست

از صعود اسقلال و حذف پرسپولیس در آسیا تا فروش بلیط های غیرقابل فروش

گل اول شباب الاهلی به الوحدات توسط سردار آزمون

زکی‌پور در دربی محروم نیست

درصدد هستیم فرزندان شهدا در صندوق قرض الحسنه شاهد عضو شوند

تفاهم‌نامه ساماندهی 20هزار مسکن ویژه خانواده شهدا و ایثارگران

مسابقات وزنه برداری ایثارگران سراسر کشور به مناسبت بزرگداشت روز شهید برگزار می‌شود

مرحوم منوچهر والی زاده چگونه وارد کار دوبلاژ شد

چهره ها/ استوری غم‌انگیز هوتن شکیبا برای منوچهر والی‌زاده

بخش‌هایی از دوبله منوچهر والی زاده در پدرخوانده 3

این رژیم غذایی به کلیه‌ ها آسیب می‌رساند

این 6 میوه سرشار از ویتامین D هستند

آهنگ زیبای «خوش به حالت» از ایوان بند

ترانه «عشقم» از ناصر زینعلی را بشنوید

تدوین برنامه پنج ساله کاهش تصادفات شهری

برخورد مینی‌بوس با تریلی 11 مصدوم بر جا گذاشت

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته نشده است

مصدومیت 5 نفر بر اثر حادثه حریق یک ساختمان

نظام پزشکی تهدید کرد؛ هشدار برای لغو قرارداد پزشکان با تامین اجتماعی

زنده‌گیری 7 میمون سرگردان که وارد خانه‌های مردم شده بودند

حکم اعدام برای مردی که به آزار 11 زن متهم شد

یک میمون پلیس راهنمایی و رانندگی شد!

لحظه رخ دادن سانحه هواپیمای شرکت هواپیمایی دلتا در فرودگاه تورنتو

سخت ترین شغل دنیا؛ شستن پنجره های برج خلیفه

ویگانلا روستایی در ایتالیا که برای خودش خورشید ساخته

صدای عجیب پلنگ برفی وقتی جفتش را صدا می‌زند

خروج یک قطار باری از ریل در نیوجرسی

گاوباز جوان با خوش شانسی از مرگ گریخت

دیگه ژله رو تکراری و ساده درست نکنید

طرز تهیه سالاد خوشمزه  با ظرف نونی

غذاهایی با هضم سنگین باعث یبوست می‌شود

خدمات‌ویژه فیلم به روان

آلودگی هوای خانه با عود به اندازه آلودگی کارخانه!

دولت باید از زنان کارآفرین حمایت کند/ تمام قد در کنار این زنان هستیم

حسین افشین، معاون علمی رئیس جمهور: در حال توسعه زیرساخت‌های هوش مصنوعی کشوریم تا امکان تحریم در این حوزه از بین برود

توضیحاتی درباره ساختار و انتخاب نام کتاب عربیکا

داور منفور رئال: خانواده‌ام را تهدید کرده‌اند!‏

مسی از سرما نمی‌ترسد، این هم دلیل و مدرک!‏

رونالدو پس از قرعه با استقلال آمد

عالیشاه: این هوادار عشق جاودانه داشت