آریا بانو

آخرين مطالب

بازگشت اعتماد سهامداران با تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس اقتصادي

بازگشت اعتماد سهامداران با تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس
  بزرگنمايي:

آریا بانو-

"پیمان حدادی" امروز (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا به بازگشت رشد به معاملات بورس در روزهای اخیر اشاره کرد و افزود: در چند روز گذشته شاهد چند نکته مثبت در بازار سرمایه و معاملات سهام بودیم که به شدت روند بازار را تحت تاثیر قرار دادند و با تغییر مسیر معاملات، زمینه ایجاد خوش بینی هایی را برای سرمایه گذاری در این بازار ایجاد کردند.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدا،  در معاملات هفته گذشته بورس هر چه به پایان هفته نزدیک تر می شدیم شاهد افزایش حجم معاملات بودیم، این موضوع با افزایش قیمت سهامی صورت گرفت که عمدتا جزو سهام بنیادین و شاخص ساز بازار بودند و بعد از مدت ها زمینه عقب نشینی این سهام از تداوم روند ریزشی و ایجاد رشد در سهام این شرکت ها فراهم شد.

به گفته حدادی، افزایش حجم معاملات و رشد قیمت سهام دو نکته مثبتی بودند که در چند روز گذشته به بازار مخابره شد و توانستند بعد از مدت ها روند بازار را تغییر دهند و منجر به سبزپوشی شاخص بورس شوند.

وی اظهار داشت: نخستین موضوعی که هفته گذشته با مطرح شدن آن شاهد واکنش مثبت در معاملات بازار بودیم، بحث تغییر دامنه نوسان از منفی سه و مثبت ٦ به مثبت و منفی پنج بود که براساس این تصمیم از روز گذشته دامنه نوسان نامتقارن به دامنه نوسان متقارن تغییر پیدا کرد.

این کارشناس بازار سرمایه اعلام کرد: متقارن کردن دامنه نوسان موضوعی مهم و اصلی در بازار تلقی می شود که اجرای آن از مدت ها قبل از سوی شورای عالی بورس و سازمان بورس و اوراق بهادار مطالبه شد، اکنون با تصمیم گیری هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار می توان شاهد بهبود هر چه زودتر معاملات بازار و ایجاد تعادل در شاخص بورس باشیم.

حدادی تاکید کرد: موضوع دیگر مطرح شده در معاملات هفته گذشته بورس، بحث کاهش حجم دامنه مبنا به عدد ١.٥ میلیارد تومان بود که در این زمینه سیاست گذار به درستی به سمت کاهش حجم مبنا رفته است و این اقدام می تواند به عنوان نکته ای بسیار مثبت در بازار اجرایی شود.

وی اظهار داشت: این دو اقدام باعث می شود تا نمادهایی که در دو ماه گذشته با فشار فروش مواجه شدند، زودتر به قیمت تعادلی برسند و در نتیجه نقدینگی در سهامی که با صف فروش همراه بودند و به صورت قفل شده هستند زودتر آزاد و به بازار تزریق شوند.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: به تعادل رسیدن سهام باعث برداشته شدن فشار فروش از سهام بزرگ بازار می شود که این امر سبب شد تا سهام بزرگ بازار از چند روز گذشته عملکرد خوبی را از خود نشان دهند.

وی خاطرنشان کرد: در این میان مصوبه جدید ستاد اقتصادی دولت در بازار منتشر شد که مهمترین بند آن مربوط به اختصاص ٢٠٠ میلیون دلار منابع از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه است که قرار است تا در مدت سه هفته در بازار تزریق شود.

حدادی تاکید کرد که شاید رقم اعلام شده، عدد بالایی برای بازار سرمایه نباشد اما می تواند در بازگشت اعتماد به سمت بازار سرمایه، قدمی رو به جلو برای بهبود وضعیت بازار و کاهش هیجان ایجاد شده از سوی سهامداران در بازار باشد.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: مصوبات سران قوا به طور حتم در میان مدت و بلندمدت تاثیر مثبتی را بر روند بازار خواهند گذاشت و سهامداران نباید در کوتاه مدت در انتظار تاثیر ١٠٠ درصدی این تصمیمات در معاملات بازار باشند.

این کارشناس بازار سرمایه به مسایل تهدید کننده معاملات بازار اشاره کرد و گفت: بازار سرمایه این روزها به شدت پیگیر اخبار ثبت نام نامزدهای رییس جمهوری است که چه افراد با چه دیدگاه سیاسی و اقتصادی وارد بازار می شوند، چراکه سیاست های به کار گرفته شده از سوی شخص رییس جمهوری جدید می تواند بر تعیین مسیر بازار تاثیرگذار باشد و با توجه به اقدامات انجام شده روزهای بهتری را برای بازار رقم بزنند.

حدادی اظهار داشت: همیشه در این برهه از زمان تا حدودی میزان ریسک و احتیاط سرمایه گذاری در این بازار در بین سرمایه گذاران افزایش می یابد اما بعد از گذر از این زمان و مشخص شدن نتیجه انتخابات، معاملات بورس راه خود را پیدا خواهد کرد و نقدینگی بیشتری به این بازار ورود می کند.

به گزارش ایرنا،  روز سه‌شنبه (٢١ اردیبهشت ماه)  معاون اقتصادی رییس جمهوری، تصمیمات جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را ابلاغ کرد که براساس آن مصوبات مربوط به 3 بند نخست بسته حمایتی از بازار سهام در ستاد اقتصادی دولت به تصویب رسید.

بر اساس این ابلاغیه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ظرف مدت سه هفته نسبت به فروش تدریجی 200 میلیون دلار از منابع ارزی حساب صندوق توسعه ملی اقدام و منابع حاصل را به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز کند.

قرار شده است که به  منظور حمایت از تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی از طریق بازار سرمایه، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به فوریت، نسبت به لغو بخشنامه‌ها و مصوبات ممنوعیت اعطای تسهیلات برای خرید سهام به شرکت های سرمایه گذاری، هلدینگ و کارگزاری‌ها اقدام کند.

بر این اساس، سرمایه‌گذاری در خرید سهام شرکت‌های پذیرفته شده در بازار سرمایه جزو مصادیق سرمایه‌گذاری قابل قبول برای اعطای اقامت پنج ساله به اتباع خارجی است.

همچنین در کنار مصوبات سران دولت در جلسه (19 اردیبهشت ماه) هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار درخصوص متقارن‌سازی دامنه در همین مقطع و سپس افزایش تدریجی دامنه به صورت متقارن تصمیم گرفت و قرار بر این شد تا تغییر دوباره دامنه نوسان از امروز (25 اردیبهشت ماه) به مرحله اجرا برسد.

از همین رو دامنه نوسان به جای مثبت 6 و منفی سه به مثبت و منفی پنج تغییر یافت و اعلام شد که در آینده با رصد شرایط بازار نسبت به افزایش دامنه اقدام خواهد شد.  

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/587850/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مروری بر خونین ترین حوادث تاریخ/ از انفجار بزرگی که هزاران چینی را کشت تا تصادف بزرگ آب‌های کانادا

به سادگی وزن خود را کاهش دهید

این وعده غذایی به قلب زنان آسیب می‌رساند

چهره ها/ احسان علیخانی اینستاگرام خود را به روز کرد

کودکانی که بعد از سال‌ها فریز شدن به دنیا آمدند

حس بویایی قوی خرس قطبی به روایت تصویر

سلاح لیزری چیست؟ هرآنچه باید در مورد نسل بعدی جنگ‌افزارها بدانید

بازی زوج سینمایی الناز شاکردوست و هوتن شکیبا در «ابلق»

گلنار و اسماعیل بالاخره به هم رسیدند

وزیر بهداشت رئیس بیمارستان بروجن را عزل کرد

آهنگ بی کلام روماک به نام «مهر بانو»

با این ترفندها به راحتی لاغر شوید!

کاهش تعداد و افزایش ریالی فروش در نمایشگاه کتاب

پخش دوبله اختصاصی فیلم «ترک خورده»

چهره ها/ ابراز دلتنگی محمد بحرانی برای «جناب خان»

سکانسی ماندگار از «جدایی نادر از سیمین» با بازی درخشان شهاب حسینی

چهره ها/ تیپ گنگ مهرداد صدیقیان در خارج از کشور

چرا رئیس بیمارستان بروجن برکنار شد؟

روستای پلکانی ژیوار در دل کوهستان ایران

آموزش تهیه حلوای سوهان

دسری زیبا برای عصرهای گرم بهاری

صفر تا صد تهیه مرغ سوخاری

طرز تهیه میان وعده مرغ

شیوع بیماری جذام در ایران پس از چند دهه

از کی حجاب تبدیل به مسئله سیاسی شد؟

جزییات خدمت‌رسانی مترو، اتوبوس و تاکسی در سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره)

تصویر روز ناسا؛ «شارون» بزرگ‌ترین قمر پلوتو

استایل عجیب کانیه وست و همسرش دوباره خبرساز شد!

چهره ها/ ژست های خاص حامد بهداد در استانبول

میترا رفیع: مردم نگران گلنار بودند

ریسک‌هایی که از ما یک مدیر ثروتمند و الهام‌بخش می‌سازد

عارضه مغزی برای بازیگر مطرح سریال سربداران

چهره ها/ جشن تولد ساده و شیک بازیگر سریال زخم کاری

آهنگ «حسرت» با صدای مرتضی پاشایی

تصاویری هولناک از حجم قدرت طوفان و گردباد در شهر «فوشین» چین

صوت/ ما محب اهل بیت هستیم...

کبد چرب در این افراد شایع تر است

تأثیر احساس گناه والدین بر سلامت روان فرزندان

آموزش آداب غذا خوردن سر میز به کودک

آموزش ساخت سنجاق سینه

چالش های از دست دادن همسر در سالمندی

تاثیر سلول درمانی بر بیماری های کبدی

ویژه برنامه «ایام» در قاب شبکه دو

بچه مارهای «پیتون» در کرج

روش انتقادی جالب یک ترکیه‌ای به آبگرفتگی خیابانهای آنکارا

یک جاده بی‌نظیر در هند با آسفالت عجیب!

گوناگون/ یک کشف عجیب در کشتی «تایتانیک»؛ دندان کوسۀ 20 میلیون ساله!

چومین غذای معروف چینی

راهکار ابتکاری کانادا برای کاهش مصرف دخانیات

به همین راحتی و زیبایی چراغ خواب بسازید