آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه لوکوم پسته ای

طرز تهیه لوکوم پسته ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - لوکوم پسته ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و ساده ترکیه ای است که می توانیم در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید. مواد لازم لوکوم پسته ای نشاسته 1 پیمانه شکر 1٫5 پیمانه ژلاتین 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری کره 20 گرم پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه مغز پسته 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه لوکوم پسته ای مرحله اول برای تهیه لوکوم پسته ابتدا نشاسته را به همراه پودر هل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه وانیل را به همراه دو و نیم پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. مرحله دوم در این مرحله ژلاتین را در یک کاسه می ریزیم، سپس یک سوم لیوان آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ژلاتین خیس بخورد. در ادامه قابلمه حاوی نشاسته رار وی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب مواد را هم می زنیم. مرحله سوم مواد را باید تا زمانی که غلیظ شوند به صورت مداوم هم بزنیم. پس از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه می افزاییم. مرحله چهارم زعفران را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست رنگ مواد را تغییر دهد. پس از اینکه نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. مرحله پنجم در این مرحله کره را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که مواد کاملا سفت و حالت دار شوند ادامه می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن مغز پسته است، مغز پسته را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم. مرحله ششم پس از اینکه مغز پسته با دیگر مواد یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قالب مناسب یا یک سینی لبه دار را با آب کمی مرطوب می کنیم، سپس یک لایه کیسه فریزر درون قالب قرار میدهیم. مرحله هفتم حالا روی کیسه فریزر را کمی چرب می کنیم، سپس مایه لوکوم را به صورت یکدست روی کیسه فریزر پهن می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا لوکوم خودش را بگیرد. حدود 3 ساعت بعد لوکوم ما آماده است. مرحله هشتم در این مرحله لوکوم را به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس در آرد سفید می غلطانیم تا خیسی لوکوم ها گرفته شود. در ادامه لوکوم ها را درون یک ظرف درب دار قرار داده و حداکثر به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

لوکوم پسته ای یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و ساده ترکیه ای است که می توانیم در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم پسته ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم لوکوم پسته ای
نشاسته1 پیمانه
شکر1٫5 پیمانه
ژلاتین2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
کره20 گرم
پودر هل یا زنجبیلبه مقدار دلخواه
مغز پسته2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه لوکوم پسته ای
مرحله اول
برای تهیه لوکوم پسته ابتدا نشاسته را به همراه پودر هل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه وانیل را به همراه دو و نیم پیمانه آب ولرم به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.
مرحله دوم
در این مرحله ژلاتین را در یک کاسه می ریزیم، سپس یک سوم لیوان آب گرم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم ژلاتین خیس بخورد. در ادامه قابلمه حاوی نشاسته رار وی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
مواد را باید تا زمانی که غلیظ شوند به صورت مداوم هم بزنیم. پس از اینکه نشاسته کمی غلیظ شد، شکر را اضافه می کنیم و حرارت را بیشتر می کنیم تا شکر حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، زعفران دم کرده را به قابلمه می افزاییم.
مرحله چهارم
زعفران را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا به صورت یکدست رنگ مواد را تغییر دهد. پس از اینکه نشاسته کمی سفت شد، مخلوط ژلاتین را به قابلمه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله کره را به قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن مواد را تا زمانی که مواد کاملا سفت و حالت دار شوند ادامه می دهیم. حالا نوبت اضافه کردن مغز پسته است، مغز پسته را به خوبی با دیگر مواد ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه مغز پسته با دیگر مواد یکدست شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک قالب مناسب یا یک سینی لبه دار را با آب کمی مرطوب می کنیم، سپس یک لایه کیسه فریزر درون قالب قرار میدهیم.
مرحله هفتم
حالا روی کیسه فریزر را کمی چرب می کنیم، سپس مایه لوکوم را به صورت یکدست روی کیسه فریزر پهن می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا لوکوم خودش را بگیرد. حدود 3 ساعت بعد لوکوم ما آماده است.
مرحله هشتم
در این مرحله لوکوم را به صورت دلخواه برش می زنیم، سپس در آرد سفید می غلطانیم تا خیسی لوکوم ها گرفته شود. در ادامه لوکوم ها را درون یک ظرف درب دار قرار داده و حداکثر به مدت یک هفته درون یخچال نگهداری می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/667707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرز تهیه سوپ قارچ؛ یک پیشنهاد پاییزی جذاب

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خاگینه سیب ایتالیایی مجلسی و بسیار خوشمزه

دسر سیب داغ مخصوص به صورت فوری

آماده سازی پفک هندی به سبک سرآشپز بوراک

«پکوره» یک غذای سالم و ساده با سیب زمینی

میرزا قاسمی رژیمی غذای سنتی و خوشمزه شمال

ترفند تهیه کیک پفکی با بافت نرم و لطیف

ناتو؛ غذایی بدبو و لزج که ژاپنی‌ها دوست دارند

ترفند تهیه لبوی خوش رنگ پاییزی

طرز تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون

آموزش تهیه پیراشکی کرمدار، عصرانه ای جذاب

صفر تا صد آموزش حرفه ای «پیتزای خانگی» با روش جواد جوادی

کرونا/ توصیه‌های کرونایی؛ تلفن و کیبوردِ محل کار باید روزانه ضدعفونی شوند

کرونا/ تاثیر 12 برابری سینوفارم در کاهش مرگ‌ومیرها

داروهای طب ایرانی ممکن است ضرر داشته باشد؟

هم افزایی طب ایرانی و طب رایج تاثیر مثبت بر سرطان دارد؟

این افراد باید در فصول سرد شیره انگور بخورند

ترفندهای ساده برای پیشگیری از زوال عقل مرگبار

اینفوگرافی؛ آخرین آمار از وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور تا 26 مهر 1400

تعادل را در تغذیه رعایت کنید

ورزشی مخصوص خانم ها

کرونا/ فائوچی: آمارهای آتی کرونا در آمریکا به واکسیناسیون بستگی دارد

نادرترین جراحی مغز بر روی کودک 8 ساله در شیراز انجام شد

امکان انجام ایمونوتراپی برای همه بیماران با یک روش جدید

نکاتی در مورد مصرف بیش از اندازه چای که نمی‌دانید

این میوه پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است

روش هایی برای بهبود باکتری های روده

متوسط سن سرطان سینه در ایران 45 تا 50 سال است

ویتامین E و خواص بیشمار آن

تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

انواع غذا را چه مدت می‌توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟

کرونا/ همپوشانی کرونا و آنفلوآنزا در کمین پایتخت

بهترین رژیم غذایی برای کنترل سلیاک

نکات مهم سلامت دهان و دندان در سالمندی

تهیه خمیردندان عسلی برای کودکان

غذاهایی که شما را گرسنه‌تر می‌کنند!

کرونا/ موفقیت داروی "کوکتل" آنتی بادی علیه ویروس کرونا

کرونا/ اگر دوز دوم واکسن کووید-19 را دریافت نکنید، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

شیوع یک بیماری "مرموز" مغزی در کانادا

اینفوگرافی؛ آخرین آمار از وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور تا 27 مهر 1400

نوعی از راه رفتن که ممکن است نشانه سرطان ریه باشد!

کرونا/ باردارها واکسن بزنن یا نه؟

کارهایی که هرگز نباید با معده خالی انجام داد

با 8 کاربرد عجیب و جالب گچ در امور خانه آشنا شوید

درس بزرگی که بازی پرسپولیس و الهلال برای زندگی ما دارد

روسری های قواره بزرگ را با این ترفند ببندید

اگر عکس نگذارم می‌گویند خوشبخت نیست!

نمونه هایی از مدل شلوار پانکی

چند میلیون زن سرپرست خانوار هستند؟