آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کیک فنجانی خانه داري

طرز تهیه کیک فنجانی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک فنجانی در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 5 عدد کیک آرد دو سوم لیوان شکر یک سوم لیوان تخم مرغ 1 عدد درشت بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر پر شیر 5 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه کیک فنجانی مرحله اول برای تهیه کیک فنجانی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ و یکسان شوند. برای شروع تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و در حدی که رنگش کرمی شود و پف کند هم می زنیم. مرحله دوم حالا شیر را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم و به حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم. مرحله سوم اگر نمی خواهید کیک فنجانی شما کاکائویی باشد می توانید پودر کاکائو را حذف کنید و به جای آن 1 قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید اضافه کنید. در ادامه فنجان ها را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس کمی کنجد کف فنجان ها می پاشیم. مرحله چهارم حالا تا نصف فنجان ها را با مایه کیک پر می کنیم. درون یک قابلمه بزرگ به حدی آب می ریزیم که تا نصف ارتفاع فنجان ها آب بالا بیاید، سپس روی حرارت زباد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید، پس از جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم. مرحله پنجم حالا فنجان ها را داخل قابلمه می چینیم و روی درب قابلمه یک دم کنی تمیز قرار می دهیم. پس از 20 دقیقه کیک ها را با خلال دندان تست می کنیم و اگر پخته بود از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم خنک شوند، بعد از فنجان ها خارج می کنیم. نکات طرز تهیه کیک فنجانی کیک فنجانی در فر اگر می خواهید کیک فنجانی را در فر درست کنید باید از فنجانی استفاده کنید که تحمل دمای فر را داشته باشد، یا اینکه کلا مایه کیک را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. برای پخت کیک فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس قالب ها را داخل سینی فر می چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار می دهیم تا بپزند. پس از 20 دقیقه با خلال دندان چک می کنیم از کیک ها پخته بود، آنها را فر خارج می کنیم و پس اینکه کمی خنک شد از قالب خارج می کنیم.

کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک فنجانی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 5 عدد کیک
آرددو سوم لیوان
شکریک سوم لیوان
تخم مرغ1 عدد درشت
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری سر پر
شیر5 قاشق غذاخوری
روغن مایع3 قاشق غذاخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک فنجانی
مرحله اول
برای تهیه کیک فنجانی ابتدا شیر و تخم مرغ را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ و یکسان شوند. برای شروع تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و در حدی که رنگش کرمی شود و پف کند هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه روغن مایع اضافه می کنیم و به حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو به دیگر مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
اگر نمی خواهید کیک فنجانی شما کاکائویی باشد می توانید پودر کاکائو را حذف کنید و به جای آن 1 قاشق غذاخوری سر پر آرد سفید اضافه کنید. در ادامه فنجان ها را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس کمی کنجد کف فنجان ها می پاشیم.
مرحله چهارم
حالا تا نصف فنجان ها را با مایه کیک پر می کنیم. درون یک قابلمه بزرگ به حدی آب می ریزیم که تا نصف ارتفاع فنجان ها آب بالا بیاید، سپس روی حرارت زباد قرار می دهیم تا آب سریع تر به جوش بیاید، پس از جوش آمدن آب حرارت را کم می کنیم.
مرحله پنجم
حالا فنجان ها را داخل قابلمه می چینیم و روی درب قابلمه یک دم کنی تمیز قرار می دهیم. پس از 20 دقیقه کیک ها را با خلال دندان تست می کنیم و اگر پخته بود از قابلمه خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم خنک شوند، بعد از فنجان ها خارج می کنیم.
نکات طرز تهیه کیک فنجانی
کیک فنجانی در فر
اگر می خواهید کیک فنجانی را در فر درست کنید باید از فنجانی استفاده کنید که تحمل دمای فر را داشته باشد، یا اینکه کلا مایه کیک را داخل قالب های کاپ کیک بریزید. برای پخت کیک فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
سپس قالب ها را داخل سینی فر می چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه درون فر در طبقه وسط قرار می دهیم تا بپزند. پس از 20 دقیقه با خلال دندان چک می کنیم از کیک ها پخته بود، آنها را فر خارج می کنیم و پس اینکه کمی خنک شد از قالب خارج می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/667711/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرز تهیه سوپ قارچ؛ یک پیشنهاد پاییزی جذاب

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خاگینه سیب ایتالیایی مجلسی و بسیار خوشمزه

دسر سیب داغ مخصوص به صورت فوری

آماده سازی پفک هندی به سبک سرآشپز بوراک

«پکوره» یک غذای سالم و ساده با سیب زمینی

میرزا قاسمی رژیمی غذای سنتی و خوشمزه شمال

ترفند تهیه کیک پفکی با بافت نرم و لطیف

ناتو؛ غذایی بدبو و لزج که ژاپنی‌ها دوست دارند

ترفند تهیه لبوی خوش رنگ پاییزی

طرز تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون

آموزش تهیه پیراشکی کرمدار، عصرانه ای جذاب

صفر تا صد آموزش حرفه ای «پیتزای خانگی» با روش جواد جوادی

کرونا/ توصیه‌های کرونایی؛ تلفن و کیبوردِ محل کار باید روزانه ضدعفونی شوند

کرونا/ تاثیر 12 برابری سینوفارم در کاهش مرگ‌ومیرها

داروهای طب ایرانی ممکن است ضرر داشته باشد؟

هم افزایی طب ایرانی و طب رایج تاثیر مثبت بر سرطان دارد؟

این افراد باید در فصول سرد شیره انگور بخورند

ترفندهای ساده برای پیشگیری از زوال عقل مرگبار

اینفوگرافی؛ آخرین آمار از وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور تا 26 مهر 1400

تعادل را در تغذیه رعایت کنید

ورزشی مخصوص خانم ها

کرونا/ فائوچی: آمارهای آتی کرونا در آمریکا به واکسیناسیون بستگی دارد

نادرترین جراحی مغز بر روی کودک 8 ساله در شیراز انجام شد

امکان انجام ایمونوتراپی برای همه بیماران با یک روش جدید

نکاتی در مورد مصرف بیش از اندازه چای که نمی‌دانید

این میوه پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است

روش هایی برای بهبود باکتری های روده

متوسط سن سرطان سینه در ایران 45 تا 50 سال است

ویتامین E و خواص بیشمار آن

تغییر فرهنگ تغذیه از «سیراب‌شیردان» و «کلّه‌پاچه»

انواع غذا را چه مدت می‌توان در یخچال و فریزر نگهداری کرد؟

کرونا/ همپوشانی کرونا و آنفلوآنزا در کمین پایتخت

بهترین رژیم غذایی برای کنترل سلیاک

نکات مهم سلامت دهان و دندان در سالمندی

تهیه خمیردندان عسلی برای کودکان

غذاهایی که شما را گرسنه‌تر می‌کنند!

کرونا/ موفقیت داروی "کوکتل" آنتی بادی علیه ویروس کرونا

کرونا/ اگر دوز دوم واکسن کووید-19 را دریافت نکنید، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

شیوع یک بیماری "مرموز" مغزی در کانادا

اینفوگرافی؛ آخرین آمار از وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور تا 27 مهر 1400

نوعی از راه رفتن که ممکن است نشانه سرطان ریه باشد!

کرونا/ باردارها واکسن بزنن یا نه؟

کارهایی که هرگز نباید با معده خالی انجام داد

با 8 کاربرد عجیب و جالب گچ در امور خانه آشنا شوید

درس بزرگی که بازی پرسپولیس و الهلال برای زندگی ما دارد

روسری های قواره بزرگ را با این ترفند ببندید

اگر عکس نگذارم می‌گویند خوشبخت نیست!

نمونه هایی از مدل شلوار پانکی

چند میلیون زن سرپرست خانوار هستند؟