آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ خانه داري

طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پلوی لوبیا سیاه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور آمریکا است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر لوبیا سیاه 1 و نیم پیمانه جعفری و گشنیز پاک شده 200 گرم فیله مرغ 6 تا 8 تکه برنج 3 پیمانه سیب زمینی 2 عدد زرشک 5 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم پابریکا به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ مرحله اول بی شک می توانید مطمئن باشید که پلو لوبیاسیاه شما از نسخه آمریکایی اش خوشمزه تر خواهد شد. طعم منحصر به فرد برنج اعلای ایرانی را دست کم نگیرید. برای این که همه چیز طبق روال خودش پیش برود باید لوبیا سیاه را در آب بخیسانید. مرحله دوم سپس اجازه دهید تا به مدت یک شب بماند تا حسابی خیس بخورد. بهتر است از چند ساعت برنج ایرانی را نیز بخیسانید. به دلیل آبکش کردن برنج برای پلوهای مخلوط، باید حتما در آب برنج نمک اضافه کنید. آب لوبیا سیاه را چندباری عوض کنید. مرحله سوم سپس آن را در یک قابلمه مناسب ریخته و اجازه دهید تا بر روی شعله بپزد. جعفری و گشنیز پاک شده را با چاقوی تیز و بر روی تخته برش خرد کنید و به کناری بگذارید. هرگز برای خرد کردن سبزیجات از چاقوهای کند استفاده نکنید چرا که باعث له شدن آن ها می شود و ظاهر غذا را خراب می کند. مرحله چهارم سه پیمانه برنج را بخیسانید. همیشه برای پلوهای مخلوط باید برنج را کمتر از تعداد در نظر بگیرید. برای مثال برای چهار نفر می توانید تنها سه پیمانه برنج بریزید. در قابلمه ای مناسب و جادار برنج را ریخته و رویش آب بریزید. مرحله پنجم در این مرحله اجازه دهید تا برنج بپزد و بجوشد. برای پلوهای رنگی باید همیشه برنج را کمی سفت تر یا زنده تر آبکش کنید. این کار به شما کمک می کند تا برنج را بهتر به عمل بیاورید. نگران خشک شدن برنج نباشید. مرحله ششم اگر در حین دم گذاشتن دیدی که برنج زیادی خشک است می توانید مقدار کمی آب و روغن به آن اضافه کنید. درون قابلمه کمی روغن بریزید. سیب زمینی را به شکل حلقه ای خرد کنید تا بتوانید از آن به عنوان ته دیگ استفاده کنید. مرحله هفتم البته می توانید از نان لواس نیز استفاده کنید. حالا باید برنج را بر روی ته دیگ ریخته و سپس بر روی آن لوبیا و سبزیجات را اضافه کنید. باید این کار را چند مرحله انجام دهید. یادتان باشد که به هیچ وجه نباید گشنیز و جعفری را تفت دهید. مرحله هشتم گشنیز و جعفری باید همان طور سبز و تازه به برنج اضافه شود. در نهایت روی برنج مقداری زعفران دم کرده بریزید و آن را بر روی شعله متوسط قرار دهید تا دم بکشد. همان طور که دیدید درون مخلوط برنج مرغ اضافه نکرده ایم. مرحله نهم برای طعم دار کردن مرغ، آن را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و همین طور کمی زعفران مخلوط کنید. مرغ را درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا حسابی سرخ شده و مغز پخت شود. مرحله دهم توصیه ما به شما این است که از کمی آبلیمو یا آب نارنج نیز برای طعم دار مرغ استفاده کنید. بعد از آماده شدن مرغ می توانید زرشک ها را به آن اضافه کنید. زرشک ها را پس از آماده شدن مرغ ها به آن اضافه کنید. مرحله یازدهم حالا اجازه دهید تا تنها چند ثانیه تفت بخورد و بعد بلافاصله شعله را خاموش کنید. زیاد تفت دادن زرشک آن را سیاه و بدمزه می کند.بعد از دم کشیدن برنج می توانید آن را در دیس بکشید و با مخلوط مرغ و زرشک و همین طور تکه های ته دیگ تزئین کنید.

پلوی لوبیا سیاه یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور آمریکا است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
لوبیا سیاه1 و نیم پیمانه
جعفری و گشنیز پاک شده200 گرم
فیله مرغ6 تا 8 تکه
برنج3 پیمانه
سیب زمینی2 عدد
زرشک5 قاشق غذاخوری
آبلیمو یا آب نارنجبه میزان لازم
زعفران دم کردهبه میزان لازم
پابریکابه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
طرز تهیه پلو لوبیا سیاه با مرغ
مرحله اول
بی شک می توانید مطمئن باشید که پلو لوبیاسیاه شما از نسخه آمریکایی اش خوشمزه تر خواهد شد. طعم منحصر به فرد برنج اعلای ایرانی را دست کم نگیرید. برای این که همه چیز طبق روال خودش پیش برود باید لوبیا سیاه را در آب بخیسانید.
مرحله دوم
سپس اجازه دهید تا به مدت یک شب بماند تا حسابی خیس بخورد. بهتر است از چند ساعت برنج ایرانی را نیز بخیسانید. به دلیل آبکش کردن برنج برای پلوهای مخلوط، باید حتما در آب برنج نمک اضافه کنید. آب لوبیا سیاه را چندباری عوض کنید.
مرحله سوم
سپس آن را در یک قابلمه مناسب ریخته و اجازه دهید تا بر روی شعله بپزد. جعفری و گشنیز پاک شده را با چاقوی تیز و بر روی تخته برش خرد کنید و به کناری بگذارید. هرگز برای خرد کردن سبزیجات از چاقوهای کند استفاده نکنید چرا که باعث له شدن آن ها می شود و ظاهر غذا را خراب می کند.
مرحله چهارم
سه پیمانه برنج را بخیسانید. همیشه برای پلوهای مخلوط باید برنج را کمتر از تعداد در نظر بگیرید. برای مثال برای چهار نفر می توانید تنها سه پیمانه برنج بریزید. در قابلمه ای مناسب و جادار برنج را ریخته و رویش آب بریزید.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه دهید تا برنج بپزد و بجوشد. برای پلوهای رنگی باید همیشه برنج را کمی سفت تر یا زنده تر آبکش کنید. این کار به شما کمک می کند تا برنج را بهتر به عمل بیاورید. نگران خشک شدن برنج نباشید.
مرحله ششم
اگر در حین دم گذاشتن دیدی که برنج زیادی خشک است می توانید مقدار کمی آب و روغن به آن اضافه کنید. درون قابلمه کمی روغن بریزید. سیب زمینی را به شکل حلقه ای خرد کنید تا بتوانید از آن به عنوان ته دیگ استفاده کنید.
مرحله هفتم
البته می توانید از نان لواس نیز استفاده کنید. حالا باید برنج را بر روی ته دیگ ریخته و سپس بر روی آن لوبیا و سبزیجات را اضافه کنید. باید این کار را چند مرحله انجام دهید. یادتان باشد که به هیچ وجه نباید گشنیز و جعفری را تفت دهید.
مرحله هشتم
گشنیز و جعفری باید همان طور سبز و تازه به برنج اضافه شود. در نهایت روی برنج مقداری زعفران دم کرده بریزید و آن را بر روی شعله متوسط قرار دهید تا دم بکشد. همان طور که دیدید درون مخلوط برنج مرغ اضافه نکرده ایم.
مرحله نهم
برای طعم دار کردن مرغ، آن را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و همین طور کمی زعفران مخلوط کنید. مرغ را درون ماهیتابه ریخته و اجازه دهید تا حسابی سرخ شده و مغز پخت شود.
مرحله دهم
توصیه ما به شما این است که از کمی آبلیمو یا آب نارنج نیز برای طعم دار مرغ استفاده کنید. بعد از آماده شدن مرغ می توانید زرشک ها را به آن اضافه کنید. زرشک ها را پس از آماده شدن مرغ ها به آن اضافه کنید.
مرحله یازدهم
حالا اجازه دهید تا تنها چند ثانیه تفت بخورد و بعد بلافاصله شعله را خاموش کنید. زیاد تفت دادن زرشک آن را سیاه و بدمزه می کند.بعد از دم کشیدن برنج می توانید آن را در دیس بکشید و با مخلوط مرغ و زرشک و همین طور تکه های ته دیگ تزئین کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/680033/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احسان علیخانی چه نقشی در تولید «جوکر» دارد؟

خاطره «جواد خیابانی» از واکنش عابدزاده در بازی ایران و استرالیا

سکانس هایی از حس های پاییزی با صدای شادروان مرتضی پاشایی

به مناسبت سالروز تولد سروش صحت

آشا محرابی: خیلی زیاد گریه میکنم.

غم از دست دادن فرزند

روش جناب خان برای خواباندن مسی!

آن‌چه در جشنواره فجر بر «آتابای» گذشت

نگرانی از دست دادن سهم بازارهای صادراتی برای صنعت لوازم خانگی وجود دارد

آغازی بر پایان ایستگاه فضایی بین المللی

چرا برخی افراد خیلی شاد هستند؟

یک کهکشان با 3 چهره

پایان هفته پانزدهم با تقسیم امتیازات میان اوساسونا و الچه

پیام باشگاه بایرن به لواندوفسکی/ تو از نظر ما بهترینی

واکنش باشگاه بارسلونا به هفتمین توپ طلای مسی

مسی: به هشتمین توپ طلا فکر نمی‌کنم

وساطت علیرضا بیرانوند برای بازگشت طارمی به تیم ملی فوتبال

علیرضا فغانی داور بازی تونس و موریتانی شد

وقتی مسی همه را به شکستن رکوردش در توپ طلا به چالش کشید

13 برنده اخیر توپ طلا در یک قاب

اتفاق جذاب در المپیک/ تاکسی‌های پرنده وارد می‌شوند!

وزیر ورزش زنگ نزند دربی هوا می‌شود؟!

بی‌محلی مسی به لاپورتا در مراسم توپ طلا

غلامپور: برای دربی از خارج داور بیاورید

داور ایرانی توپ طلا به چه کسی رای داد؟

دست رد دمبله به پیشنهاد بارسلونا

برای مهدی طارمی/ خودخواه باش و گل بزن

روز‌های خوش بچه‌عقاب در اروپا

باشگاه پرسپولیس: مدارک جدید النصر مردود اعلام شد

پیش‌بینی درست از اُفت عجیب آبی‌ها بعد از تعطیلات

سنگ بزرگ سیتی پیش پای بارسلونا برای جذب تورس

محرومیت یک داور به خاطر استقلال

نقش کلیدی شعر برای دعوت مردم به پایداری در برابر متجاوزین

چیزی که تبلیغ کتاب را بی‌فایده می‌کند

«فروید» در بازار کتاب

طرز تهیه کشک سیب کرمانی

طرز تهیه کاپ کیک پنیری

طرز تهیه نافله خوزستانی

طرز تهیه مرغ مراکشی

دانشگاه بین‌المللی اهل بیت(ع) وضعیت زنان در افغانستان را بررسی می‌کند

حال و روز باورنکردنی فرامرز صدیقی بازیگر پیشکسوت سینمای ایران

عکس حدیث میرامینی و پسرش در دل طبیعت زیبای پاییزی

آرام جوینده مدل و همسر سپهر حیدری در بالکن خانه اش در دبی

دستور تهیه رنگین پلو ؛ غذای خوشمزه و مقوی

اجرای قطعه ای از باخ توسط برترین نوازنده اپوس کلاسیک 2021

موسیقی فیلم «از کرخه تا راین» اثر جاودانه استاد مجید انتظامی

تیزر آهنگ جدید «بمونی برام» از رضا صادقی

افزایش پابندهای الکترونیکی با هدف کاهش جمعیت زندان‌ها

مجوز صادرات 20 درصد تولیدات داخلی واکسن کرونا صادر شد

معرفی مقصران واژگونی اتوبوس خبرنگاران