آریا بانو
یک طعم فراموش نشدنی؛ رول کباب بادمجان
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸:۴۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
بادمجون: 3 تا
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
پیاز قرمز: نصف
فلفل دلمه‌ای قرمز: 1/4
سیر: 1 حبه
بازار
ادویه‌ها:
نمک و فلفل
آویشن: ½ ق چ
پودر سیر: ½ ق چ
اورگانو: ½ ق چ
پاپریکا: 1 ق چ
طرز تهیه:
بادمجونا رو نازک برش بزن، روشون نمک بپاش، 15 دقیقه بمونه که تلخیش بره، بعد خشک کن.
گوشت رو با پیاز رنده‌شده، فلفل دلمه‌ای، سیر و ادویه‌ها حسابی ورز بده تا یه ترکیب خوش‌عطر و خوش‌طعم داشته باشی.
یه مقدار از گوشت بردار، روی بادمجون بذار و رولش کن. (نکته مهم: بذار یه ساعت تو یخچال استراحت کنه تا موقع پخت وا نره!)
رول‌ها رو سیخ کن که از هم باز نشن.
روی بادمجونا کره بمال و بذار گریل بشن تا اون رنگ و لعاب خوشگلشون دربیاد.

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/1391907/یک-طعم-فراموش-نشدنی؛-رول-کباب-بادمجان
بستن   چاپ