يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
وزارت رفاه

مرتضوی: یک نفر پشت نوبت دریافت مستمری در بهزیستی نداریم

مرتضوی: یک نفر پشت نوبت دریافت مستمری در بهزیستی نداریم
آریا بانو - ​ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و امروز با افتخار اعلام می‌کنم یک نفر پشت‌نوبتی نداریم.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ​ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یک‌میلیون و 400 هزار نفر تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و امروز با افتخار اعلام می‌کنم یک نفر پشت‌نوبتی نداریم.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ، «سیدصولت مرتضوی» در شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان گلستان اظهار کرد: در حکومت اسلامی اساساً کارگزاران وظایفی برعهده دارند و حکمرانی در جامعه اسلامی با حکمرانی با سایر جوامع متفاوت است. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در جوامع اسلامی رابطه حاکم با مردم رابطه خادم و مخدومی است، مردم صاحب حق هستند و کارگزاران وظیفه‌شان استیفای حقوق مردم است.
مرتضوی بیان کرد: در ساختار حکمرانی حضرت امیرالمومنین(ع) این واژگان را به عینه ملاحظه می‌کنید و نگاه عادلانه به آحاد مختلف بشر سرمنشاء گرفته از آموزه‌های دینی است.
وی افزود: زمامداران باید بستر رشد توسعه جامعه را فراهم کنند، به‌رسمیت شناختن اقتصاد اختصاصی و سرمایه شخصی اشخاص و توسعه فرهنگ تعاون که خروجی آن تعبیر به زندگی آبرومندانه است از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه باشد.
مرتضوی تصریح کرد: خدمات زیادی در جمهوری اسلامی اتفاق افتاده که گاهی حافظه بلندمدت ما محدود است، چند سال قبل از انقلاب بار بخش قابل توجهی از درمان کشور برعهده کارشناسان و پزشکان درمان بود که از هندوستان و پاکستان در ایران حضور یافتند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در بسیاری از مراکز استان‌ها دسترسی به پزشک متخصص وجود نداشت. بیش از 15 هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم ایجاد شده و به این میزان در دو سال آینده نیز ایجاد خواهد شد.
5 شهریور 1402 20:09
کد خبر : 319,746
نظرات بینندگان


نظرات شما