چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴
گفتگو

مهلت ثبت‌نام آزمون معوق کارشناس رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ تمدید شد

مهلت ثبت‌نام آزمون معوق کارشناس رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ تمدید شد
آریا بانو - ایرنا / مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون معوق متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری سال ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون معوق متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری سال 1404 (مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه) تا روز شنبه 17 خردادماه خبر داد.
علیرضا کریمیان اظهار داشت: تاکنون بیش از 24 هزار متقاضی در آزمون معوق متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری سال 1404 (مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه) ثبت‌نام کرده‌اند.
وی افزود: ثبت‌نام این آزمون از روز سه‌شنبه 6 خرداد ماه از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آغاز شده و تا امروز دوشنبه 12 خردادماه ادامه داشت و به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از متقاضیانی که تا کنون ثبت‌نام نکرده‌اند تا شنبه 17 خرداد ماه تمدید شد.
کریمیان گفت: ثبت‌نام در این آزمون، منحصراً به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور انجام می‌شود و در پایان ثبت‌نام به هر یک از متقاضیان کد رهگیری ارائه خواهد شد که متقاضیان لازم است تا پایان تمامی مراحل آزمون، این کد را نزد خود نگهداری کنند.
مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: متقاضیان این آزمون باید پس از مطالعه دقیق اطلاعیه و اصلاحات مربوط به دفترچه راهنما در مهلت تعیین شده، نسبت به ثبت‌نام خود اقدام و از موکول کردن ثبت‌نام به روزهای پایانی مهلت مذکور خودداری کنند.
وی تأکید کرد: کارت شرکت در این آزمون، از روز دوشنبه 23 تیرماه برای مشاهده و پرینت، روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت و آزمون نیز پنجشنبه 26 تیرماه با توجه به آمار شرکت‌کنندگان، حسب مورد در مراکز استان‌ها برگزار خواهد شد.
بازار


نظرات شما