آریا بانو - فارس / بگذارید از همین اول کار با یک اعتراف خودمانی شروع کنیم! راستش را بخواهید این غذا تفاوت چندانی با قیمه خودمان ندارد و همه تفاوتش به کدوتنبلهای خوش برو و رو و آلوهایی است که به لطف حضورشان میتوانیم ادعای پخت غذایی پاییزی و متفاوت داشته باشیم! از آنجایی که مخاطب ما ممکن است نوعروسی باشد که تازه به خانه بخت رفته و یا بانویی که تبحر چندانی در پخت خورشت قیمه ندارد، بهتر است آموزش این خورشت را از همان ب بسم الله آغاز کنیم. البته اگر هم در این زمینه استادید، افتخار چند دقیقه همراهی با ما خالی از لطف نخواهد بود، چون به هرحال حرف از خورشت کدوحلوایی است نه قیمه. اصلا خدا را چه دیدید شاید هم فوتی از فوتهای کوزهگری به داشتههایتان اضافه شد. *یک سفره متفاوت با یک خورشت پاییزی حالا با این اوصاف بیایید در همین شبهای پاییزی دست به کار شویم و با علم به خواص بینظیر کدوحلوایی، این تنبلهای جذاب را به سبد غذایی خانواده اضافه کنیم. همیشه گفته و باز هم میگوییم که پرورش ذائقه آدمها به نوع تغذیه آنها در دوران کودکی بستگی دارد و والدین نقش مهمی در این زمینه ایفا میکنند، پس با خیرمقدمی به کدوحلوایی، طعمهای جدید را وارد سفرههایتان کنید. ضمنا اگر از آن خانوادههایی هستید که تمایلی به غذاهای شیرین ندارید، نگران نباشید، استفاده از آلو و چاشنیهای ترش، همان شیرینی اندک کدو را هم خنثی میکند. اما برسیم به مواد لازم برای پخت خورشت خوش رنگ و روی کدو حلوایی که حتماً همه اعضای خانواده عاشقش خواهند شد.