آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم:
آب انار 1.5 لیوان
شیر نصف لیوان
شکر 70 گرم (حدود 5 ق غ) (می تونید کم و زیاد کنید بستگی به آب انارتون داره)
نشاسته ذرت 40 گرم (حدود 4 ق غ)
وانیل 1/4 ق چ
بازار 
کره 1 ق غ (قابل حذف)
بیسکویت پتی بور 1 بسته
گردوی خرد شده به میزان دل خواه
انار دون شده به میزان دل خواه
3 عدد انار رو دون کردم و داخل میکسر ریختم و بعد از صافی رد کردم . یک و نیم لیوان آب انار شد . در ظرفی آب انار ، شیر ، شکر (میزانش قابل تغییر هست و بستگی به شیرینی و ترشی آب انار داره ) ، نشاسته ذرت رو ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر وانیل و کره ریختم و از حرارت برداشتم .
⬅️می تونید پودینگ رو به هنین شکل در جام ها بریزید و بزارید یخچال بگیره و بعد سرو کنید . می تونید از ژله انار هم استفاده کنید نصف پودینگ بریزید و بزارید یخچال و بعد از ژله انار در نیمه کار استفاده کنید . می تونید مثل من از بیسکویت خرد شده و گردو استفاده کنید .
من لا به لا در لیوان ها از پودینگ ،بیسکویت خرد شده ، گردوی خرد شده استفاده کردم و روش انار دون شده و خلال پسته ریختم .
3 تا 4 ساعتی هم یخچال بمونه بهتر و آماده سرو .