طرز تهیه شیرینی کشمشی سنتی در خانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / اگر طعم کشمش را در شیرینی و کیک دوست دارید، حتما عاشق شیرینی کشمشی هم هستید و برای خوردن شیرینی کشمشی خوشمزه از این سر شهر به آن سر شهر می روید. دیگر نیازی به این کار نیست؛ خودتان دست به کار شوید . همان شیرینی کشمشی در خانه شماست.
مواد لازم
120 گرم آرد 100 گرم
روغن جامد 100 گرم پودر قند 3 عدد تخممرغ 5 ق غ کشمش 1 ق چ بیکینگ پودر 4 /1 ق چ وانیل
طرز تهیه:
1. ابتدا فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. در ظرف مناسبی
روغن و پودر قند را باهمزن خوب مخلوط کنید. وانیل را هم اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
2. در مرحله بعدی تخممرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و بهخوبی مخلوطکنید. سپس بیکینگپودر را بریزید. در انتها آرد را کمکم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
3. حالاکشمشها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب آنهاکاملاً گرفته شود. سپس به مایه
شیرینی اضافه کرده ، خوب باهم مخلوطکنید.حالا مواد را داخل قیف بدون ماسوله بریزید. کف قالب یا سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید. حالا با قیف بهاندازه یک ق س از مواد را روی کاغذ روغنی قرار دهید بعد از تمام شدن مواد سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر بگذارید.
فوتوفن
- چنانچه مایه
شیرینی آماده شده خیلی شل بود کمی آرد و یک ق س
روغن مایع به آن اضافه کنید.
- اگر مواد خیلی سفت بود یک عدد سفیده تخممرغ اضافه کنید.
یه جور دیگه
از کره هم میتوانیدبهجای
روغن جامد استفاده کنیدکه در این صورت 125 گرم کره لازم دارید.
-
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۹:۴۰
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1158085/