آریا بانو

آخرين مطالب

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر خانه داري

خورش قیمه کدو خوشمزه و مجلسی؛ غذای سنتی با طعمی دلپذیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی/ خورش قیمه کدو، یکی از خورش‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با ترکیب گوشت، کدو سبز، لپه و ادویه‌جات معطر پخته می‌شود. این خورشت، با عطر و طعمی دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خانوادگی محسوب می‌شود. افزودن زعفران و چوب دارچین به این غذا، علاوه بر ارزش غذایی، ارزش آشپزی آن را نیز افزایش داده و تجربه‌ای متفاوت از یک خورشت ایرانی را به ارمغان می‌آورد. برای تهیه خورش قیمه کدو، ابتدا لپه را خیس کنید. سپس، پیاز را با زردچوبه تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با فلفل سیاه تفت دهید. لپه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و بعد آب، چوب دارچین و زعفران را به مخلوط بیفزایید. کدوها را جداگانه سرخ کرده و به همراه گرد لیمو به خورشت اضافه کنید. در نهایت، خورشت را به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم
پیاز بزرگ1 عدد
رب1 قاشق غذاخوری
کدو سبز5 عدد

چوب دارچین1 عدد
لپه1 پیمانه
گوشت خورشتی250 گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، گرد لیمو، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت قیمه کدو
مرحله 1: آماده‌سازی لپه
ابتدا لپه را در کمی آب برای چند ساعت خیس کنید. این کار باعث می‌شود نفخ لپه گرفته شود و در زمان پخت، زودتر و بهتر پخته شود.
مرحله 2: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس، در یک قابلمه مناسب با کمی روغن، پیاز را به همراه زردچوبه تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود. بعد، گوشت خورشتی خرد شده را اضافه کنید.
مرحله 3: اضافه کردن ادویه و لپه
زمانی که گوشت را اضافه کردید، مقداری فلفل سیاه به آن بیفزایید و به خوبی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس لپه آماده‌شده را اضافه کنید و تفت دهید تا لپه نیز کمی سرخ شود. در انتها، رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا رنگ آن تیره‌تر شود و بوی خامی آن از بین برود.
مرحله 4: افزودن آب و چوب دارچین
پس از تفت دادن رب، چوب دارچین را به همراه کمی زعفران دم‌کشیده و آب به مخلوط اضافه کنید. اجازه دهید تا مخلوط به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا گوشت و لپه به آرامی بپزند.
مرحله 5: سرخ کردن کدوها
در این زمان، کدوها را بشویید، پوست بکنید و به صورت نواری برش بزنید. آنها را در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سرخ کردن کدو قبل از افزودن به خورشت، بافت و طعم بهتری به آن می‌بخشد.
مرحله 6: اضافه کردن کدو به خورشت
پس از اینکه گوشت و لپه به خوبی پخت و خورشت کمی غلیظ شد، چوب دارچین را خارج کرده و مقداری دیگر زعفران به همراه نمک به آن اضافه کنید. سپس کدوهای سرخ‌شده را به خورشت اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت برای حدود 15 دقیقه دیگر بپزد.
مرحله 7: آماده‌سازی برای سرو
در پایان، گرد لیمو را به خورشت اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. خورشت قیمه کدو شما حالا آماده است تا به همراه برنج سفید سرو شود. امیدواریم از طعم دلچسب و عطر فوق‌العاده آن لذت ببرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1165641/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره سیتی: به این دلیل رئال تیم بسیار عجیبی است

طارمی 15 دقیقه بازی کرد، پورتو 2 امتیاز از دست داد

مدیر اینتر خرید طارمی را تایید کرد؛ کیفیت تیم بالا می رود

وقت انتقام از پرسپولیس فرا رسید

اعتراض ستاره تاتنهام به داوری لیگ برتر

خلاصه بازی پورتو 2 - اسپورتینگ 2

پاس گل احسان حاج صفی در مقابل پائوک

حضور «تنهای» یزدانی در بوداپست؛ قاسم‌پور کجای ماجراست؟

محمد صلاح تهدید کرد؛ اگر حرف بزنم آتش به پا خواهد شد!

طاهری: مقابل تایلند بدون نقص بودیم

چمپیونزلیگ زنان؛ حریف بارسلونا در فینال مشخص شد

دانشگر آماده سفر به تهران برای تقابل با پرسپولیس

اولین تیم سقوط کننده از بوندسلیگا مشخص شد

سیو جالب یک دروازه بان در لیگ لبنان!

فقط یه نفر می تونست و می تونه نویر رو به وحشت بندازه؛ CR7

خوراکچی: لحظه به لحظه تیم تایلند را آنالیز کردیم

کشف مقبره اسرارآمیز یک پادشاه

تقسم استان تهران روی میز دولت

شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است

علت حذف بیانیه استقلال؛ فرار از جریمه میلیاردی!

ستاره بارسا: بلینگام بهترین بازیکن جهان است

صلاح مقابل کلوپ؛ چه کسی باعث پیشرفت دیگری شد؟

رویای گولر؛ اولین بازیکن ترک قهرمان چمپیونزلیگ

روایت فارس از مسمومیت 29 پزشک با مشروبات الکلی تقلبی

نماهنگ "خلصنا من الفراق الحرم" با صدای پویانفر

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

تصویر تلسکوپ فضایی هابل از کهکشان با فاصله‌ی 34 میلیون سالِ نوری از زمین

داستانک/ پستچی

پیشگویی دقیق نتیجه دیدار فینال ایران - تایلند توسط حسین طیبی

پاس گل احسان حاج صفی در بازی امشب آاک مقابل پائوک

تاثیرگذاری احسان حاج صفی روی گل دوم آاک مقابل پائوک

نساجی گلزنی به ذوب آهن را تمرین کرد

پاری سن ژرمن قهرمان لیگ فرانسه شد

کری ستاره رم برای لورکوزن؛ رکوردشان را می‌شکنیم!

2 مدال برنز؛ دستاورد ساواته ایران در بلغارستان

4 پیروزی ملی‌پوشان امید بوکس در مسابقات آسیایی

12 کاراته‌کا در انتخابی مرحله دوم تیم امید بانوان

تمرین مشترک ملی‌پوشان ووشو با چینی‌ها

یک داستان عاشقانه از پارسا پیروزفر و حواشی‌اش

صداوسیما باز هم حقوق هنرمندان را نقض کرد

ویولنسل نوازی زیبا و آرامش بخش در ارکستر سمفونیک

برنامه وزارت کشور فراهم شدن امکان ورود زائران ایرانی به عراق با خودرو شخصی

عاقبت خوابیدن پشت فرمون رانندگی!

ناکامی ببر در شکار طاووس

زرشک پلو با مرغ مجلسی و زعفرانی

پاستا با سس خاص را تست کن، طعمش بی‌نظیره!

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

٥تا ترفند طلایی که مطمئنم خیلی به کارتون میاد

اگر این نشانه ها را دارید یعنی شخصیت قوی دارید

دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود