آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه نان کاچیله سنتی با طعمی فراموش نشدنی خانه داري

طرز تهیه نان کاچیله سنتی با طعمی فراموش نشدنی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پانا / نان کاچیله، یکی از نان های سنتی است که با طعم دلنشین و بافت خاص خود، می‌تواند هر سفره‌ای را به یک سفره مملو از عشق و صفا تبدیل کند. این نان که ریشه در آداب و رسوم مناطق مختلف دارد، با مواد اولیه ساده و دستور پختی که نسل به نسل منتقل شده، همچنان طرفداران خود را حفظ کرده است.
برای طرز تهیه نان کاچیله خوش طعم، ابتدا مواد خشک شامل آرد، شکر، پودر هل، پودر زنجبیل، بکینگ پودر و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید، سپس روغن جامد را آب کرده و به همراه شیر ولرم و آب ولرم که شکر در آن حل شده به مخلوط مواد خشک اضافه کنید. خمیر حاصل را خوب ورز دهید و بعد از پوشاندن آن با نایلون، در مکان گرمی برای 4 ساعت قرار دهید تا پف کند. خمیر را باز کرده، به شکل دلخواه برش دهید، با زرده تخم‌مرغ و کمی آب رومال کنید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
مواد لازم
روغن جامد1 لیوان

آب ولرم نصف لیوان
پودر هل1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ2 عدد
شکر1 و نیم لیوان
خمیر مایه فوری1 قاشق غذاخوری پر
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل1 قاشق غذاخوری
آرد1 کیلو گرم
شیر ولرم1 لیوان
مواد رومال
زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد
آب کمی
طرز تهیه نان کاچیله
مرحله 1: مخلوط کردن مواد خشک
ابتدا، آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید، سپس پودر هل، پودر زنجبیل، شکر، بکینگ پودر و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کرده و همه مواد خشک را به خوبی با هم مخلوط کنید. این کار به توزیع یکنواخت مواد کمک می‌کند و باعث می‌شود خمیر نهایی عطر و طعم بهتری داشته باشد.
مرحله 2: آماده‌سازی روغن
روغن جامد را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً آب شود. مراقب باشید روغن بیش از حد داغ نشود؛ فقط کافی است تا حدی که روان شود.
مرحله 3: تهیه مخلوط شیر، شکر، و آب
در یک کاسه دیگر، شیر ولرم، آب ولرم و شکر را با هم مخلوط کنید. به خوبی هم بزنید تا شکر کاملاً در مایع حل شود. دمای این مخلوط باید به گونه‌ای باشد که وقتی انگشت خود را در آن فرو می‌برید، احساس گرما کنید بدون آن که انگشتتان بسوزد.
مرحله 4: ترکیب مواد خشک و مایع
مخلوط مایع آماده شده در مرحله 3 را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن، روغن آب شده را نیز به آن بیفزایید. با استفاده از یک قاشق چوبی یا دستانتان، همه مواد را با هم ترکیب کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
مرحله 5: ورز دادن خمیر
خمیر حاصل را بر روی یک سطح آردپاشی شده بیاورید و شروع به ورز دادن کنید. حدود 10 تا 15 دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود. این فرآیند به توسعه گلوتن در خمیر کمک می‌کند و باعث می‌شود نان نهایی بافت بهتری داشته باشد.
مرحله 6: استراحت خمیر
خمیر ورز داده شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و روی آن را با نایلون بپوشانید، سپس کاسه را در یک مکان گرم مانند زیر پتو قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 4 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 7: آماده‌سازی خمیر برای پخت
پس از استراحت، خمیر را از کاسه بیرون آورده و بر روی سطح آردپاشی شده قرار دهید. با استفاده از وردنه، خمیر را به ضخامت دلخواه باز کنید و با قالب یا چاقو به شکل‌های دلخواه برش دهید.
مرحله 8: اعمال رومال و پخت نان 
در این مرحله، زرده تخم‌مرغ و کمی آب را با هم مخلوط کرده و با استفاده از برس، روی سطح خمیرهای برش خورده بمالید، سپس خمیرها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آنها طلایی رنگ شود، بپزید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1171207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یک شهروند مصری در حال جمع آوری تابوت و مومیایی با هدف تجارت آنها دستگیر شد

«بوی جوی مولیان» با اجرای داوود پژمان، هنرمند اهل کشور افغانستان

دفاع جوان کاشمری از 3 دختر در مقابل اراذل

پرچم یا حسین در تظاهرات حامیان فلسطین در لندن

آتش‌سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران

پارک هیتاچی در ژاپن

سبک عجیبی از فوتبال بازی کردن

غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی

آب معدنی چشمه های مختلف جهان!

حمله بی‌رحمانه نهنگ قاتل به فوک آبی در ساحل

تصاویری آخرالزمانی از وقوع زلزله شدید در ژاپن

اسنک مارتادلای خوشمزه و‌ نوستالژی

چه کسانی بیشتر در معرض کم خونی هستند؟

مهم ترین خصوصیات و ویژگی خانواده های شاد

راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان

15هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال 1402

این جراح کوچک به ایستگاه فضایی بین المللی می رود

بلوغ از دید دکتر شکوری

گل اول منچستر یونایتد به برنلی توسط آنتونی

گل اول برنلی به یونایتد از روی نقطه پنالتی

لایپزیش 4-1 دورتموند؛ خوش به حال پی‌اس‌جی

پیروزی خانگی بایرن مونیخ و شکست سنگین دورتموند

اونانا منچستریونایتد را از سهمیه اروپا دورتر کرد

یونایتد 1-1 برنلی؛ رتبه ششم هم در خطر است

تمرین ویژه جلالی برای ارسال‌ پاس‌گل‌های بیشتر

نقش سازنده گلزن تراکتور در بازی با ذوب آهن

واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به رسوایی دوپینگ چینی‌ها

این بازیگران ایرانی در کودکی مشهور شدند!

ارغوان من بدون تو نمی‌تونم زندگی کنم!

بعضی وقتا آدما با نبودنشون تأثیر بیشتری می‌زارن

اجرای زنده «این قرارمون نبود» با صدای مهدی دارابی

واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی

بازداشت مردی که با زنجیر به مسافران اتوبوس حمله کرد

صلوات فرستادن گناهان را پاک می کند

ابهت بز کوهی آلپ بر فراز بام یک خانه!

گل باید کاربردی باشه دقیقا مثل این ویدئو

نمایی از یک مارماهی عجیب و زیبا در لای صخره ها در کمین شکار

دره‌ای عجیب در دل کویر لوت؛ دره زبان مار در استان کرمان

برگی از تاریخ/ کار بزرگ شهید «شفیع زاده» در توپخانه سپاه

ببینید گاومیش کوهان دار آمریکایی چطور جاده رو مسدود کرده

وقتی میگن لای پر قو بزرگ شده

صفر تا صد تهیه قیمه نثار قزوینی

روش تهیه کباب لقمه ساندوچی

روش تهیه یک نوشیدنی خنک تابستانی

آیا حرارت دیدن عسل مضر است؟

افزایش قد با حجامت

مهم ترین عوامل ناباروری در بانوان

مسابقه شترسواری زنان در عربستان!

پلمپ یک فروشگاه زنجیره ای در این شهر

ذرات شیر گاو می‌توانند به حل یکی از چالشی‌ترین معماهای پزشکی کمک کنند