حرفه ای پای سیب بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله دیجی کالا / مواد لازم
تخم مرغ2 عدد
شکرنصف پیمانه
شیریک سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
وانیل یک یا دو قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل یک چهارم پیمانه
آرد نول یک پیمانه
سیب2 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
زمان پخت: 30 دقیقه
1.ابتدا فر را با دمای 170 درجه روشن کنید تا داغ شود سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن هم بزنید تا کرمی رنگ و پف دار شود سپس شیر و روغن مایع و نارگیل چرب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس بیکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با ویسک مواد را آرام مخلوط کنید تا یک دست شود.
2.سیبها را پوست بگیرید و بعد از هستهگیری برش بزنید سپس یک ترکیبی از شکر و دارچین درست کرده و تکههای سیب را داخل آن بغلتانید.
3.برای پخت به قالب و کپسولهای پای نیاز دارید. ابتدا محلول پای سیب را بدون ماسوله داخل قیف بریزید و با استفاده از قیف یک لایه از کیک را داخل کپسول بریزید و یک لایه سیب روی آن گذاشته و دوباره یک لایه دیگر از محلول کیک را بریزید در آخر داخل فر 170 درجه بگذارید تا به مدت نیم ساعت بپزد.
-
سه شنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶:۰۷
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1178421/