چطور کباب تابهای را از سوختن نجات دهیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / یکی از مشکلات عمدهای که هنگام پخت کباب تابهای رخ میدهد چسبیدن آن به کف ماهیتابه است. این اتفاق درنهایت منجر به سوختن قسمت چسبیده به ظرف همراه با مزه سوختگی گرفتن بقیه کبابها و خشدار شدن ماهیتابه هنگام کندن تکه چسبیده به ظرف میشود. اما برای پیشگیری از آن، چه میشود کرد؟
قلقهای پیشگیری از سوختن غذاهای سرخکردنی
برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابهای به ماهیتابه چند نکته وجود دارد که میتوان از آنها هنگام پخت تمام غذاهای سرخ کردنی استفاده کرد. از ظروف نچسب و تفلون و استیل برای پختن غذا استفاده کنید. قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود به طوری که اگر چند قطره آب درون آن ریختید صدای جلز و ولز دهد و به سرعت تبخیر شود. قبل از شروع به سرخ کردن مواد، حتماً روغن داخل ظرف را داغ کنید. قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید. در حین پخت حتما توجه کنید کف ظرف همیشه چرب باشد. هنگام سرخ شدن غذا با قاشق چوبی به طور دایم غذا را درون ماهیتابه جا به جا کنید.
دلایل چسبیدن کباب تابهای به ظرف
بعضی مواقع با وجود رعایت کردن تمام موارد گفته شده در بخش قبل باز هم کباب تابهای به ظرف میچسبد. یکی از نکاتی که در ادامه گفته میشود این است که ممکن است دلیل چسبیده شدن غذای شما به ظرف باشد. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. نکته بعدی این است که مواد خود را حتما خوب ورز دهید تا سفت شود. اگر مواد آماده شده برای کباب تابهای شل هستند به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی اضافه کنید.
-
شنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹:۲۸
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1179308/