ششانداز، یک خورش خوشخوراک گیلانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / خورش شیشانداز یا ششانداز را یکی از خورشهای محلی گیلانی میدانند ولی در شهرهای دیگر، از جمله شیراز، زنجان، قزوین، مازندران و… هم تهیه میشود. این غذای ایرانی خوشمزه که جزو انواع غذا با رب انار است، مخصوص و باب طبع گیاهخوارهاست، چون از هیچ گوشتی در آن استفاده نمیشود. در گیلان برای غذای چهارشنبهسوری هم خورش ششانداز درست میکنند.
مواد اولیه خورش ششانداز:
بادمجان قلمی: 5عدد متوسط
گردوی آسیابشده: 300 گرم
رب انار(ترشی آن به ذائقه خودتان): 1 قاشق غذاخوری
-
جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰:۲۶
-
۱۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1180966/