آریا بانو

آخرين مطالب

چگونه اعتماد دیگران را به دست بیاوریم؟ روانشناسي

چگونه اعتماد دیگران را به دست بیاوریم؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - به دست آوردن اعتماد دیگران برای بیشتر ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است
در نظر گرفتن این توصیه های کوچک که از لحاظ علمی ثابت شده اند به شما کمک خواهد کرد که در روابط روزمره تان اعتماد همکاران، دوستان و حتی غریبه ها را به راحتی به دست بیاورید.
به دست آوردن اعتماد دیگران برای بیشتر ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که اثرات قابل توجهی در زندگی و روابط اجتماعی ما می تواند داشته باشد. در نظر گرفتن این توصیه های کوچک که از لحاظ علمی ثابت شده اند به شما کمک خواهد کرد که در روابط روزمره تان اعتماد همکاران، دوستان و حتی غریبه ها را به راحتی به دست بیاورید.
از طریق عذرخواهی ابراز همدردی کنید
عذرخواهی کردن برای چیزی که به شما هیچ ارتباطی نداشته و از کنترلتان کاملا خارج است ممکن است غیرمنطقی به نظر برسد، ولی می تواند باعث شود قابل اعتماد تر به نظر برسید. محققان دانشگاه هاروارد از مرد جوانی خواستند که در روزهای بارانی در یک ایستگاه بزرگ قطار به 65 فرد غریبه نزدیک شده و از آنها بخواهد که تلفن همراهشان را به او قرض دهند. در نصف موارد او حرفش را با این عذرخواهی بی دلیل شروع کرد: «واقعا بابت باران متأسفم!» و بعد گفت: «می توانم تلفن همراهتان را قرض بگیرم». تنها 9 درصد از افرادی که از آنها عذرخواهی نشده بود تلفنشان را به او قرض دادند، در حالی که 47 درصد از افرادی که مورد عذرخواهی قرار گرفته بودند این کار را با کمال میل انجام دادند. محققان معتقدند ابراز تأسف و ناراحتی برای شنونده نشان دهنده همدردی و نگرانی شما است که درنتیجه باعث افزایش اعتماد او به شما می شود.
زبان بدن آنها را تقلید کنید
آیا وقتی با کسی حرف می زنید مثل یک آفتاب پرست رنگ عوض می کنید؟ این می تواند مفید واقع شود! مطالعه ای که توسط مجله «آکادمی پیشرفت های مدیریتی» انجام شده است نشان داده که وقتی از دانشجویان رشته مدیریت بازرگانی خواسته می شد که در جلسات مذاکره تمرینی خود به طور نامحسوسی زبان بدن طرف مقابل خود را منعکس کنند، در 67 درصد موارد با او در معامله به توافق می رسیدند. البته نباید فرد مقابلشان متوجه این می شد که دارد مورد تقلید قرار می گیرد. دانش آموزانی که این کار را انجام نمی دادند تنها در 12.5 درصد از موارد به توافق رسیدند. محققین این موفقیت در مذاکره را به ایجاد اعتماد نسبت می دهند و می گویند تقلید زبان بدن می تواند نقش موثری در به نتیجه رسیدن بحث ها داشته باشد.
از خجالت کشیدن نترسید
کمی قرمز شدن می تواند اثرات مثبتی روی روابط شما داشته باشد. در یکی از دانشگاه های کالیفرنیا تحقیقی صورت گرفته است که در آن به شرکت کنندگان یک فیلم ضبط شده از مردی را نشان می دادند که در آن به او گفته می شد که در آزمونی بسیار مهم نمره فوق العاده ای را گرفته است. در فیلمی که به برخی از این شرکت کنندگان نشان داده می شد واکنش مرد با شرم و حیا همراه بود و برخی دیگر او را در حالی می دیدند که از خود کبر و غرور نشان می داد. زمانی که میزان اعتماد آنها به این مرد مورد سنجش قرار گرفت، آنهایی که واکنش همراه با خجالت او را دیده بودند اعتماد بیشتری نسبت به او داشتند. طبق نظر محققین داشتن شرم و حیا نشان دهنده اهمیت دادن فرد به اطرافیان است و باعث می شود آنها بخواهند با او تعامل بیشتری داشته باشند.
بوی خوب بدهید
همه ما این را به خوبی می دانیم که داشتن بوی خوب برای دیگران خوشایند است، ولی وقتی این عطر ملایم باشد و گیاهانی همچون اسطوخودوس جزء عناصر پایه آن باشند اثرگذاری آن بیشتر نیز خواهد شد. در مطالعه ای که به تازگی در کشور هلند انجام شده است 90 فرد بزرگسال به سه گروه مختلف تقسیم شده اند و مورد آزمون سنجش اعتماد قرار گرفته اند. این آزمون استاندارد به شکل یک بازی انجام می شود که در آن به فرد مبلغی پول داده می شود و او باید تصمیم بگیرد که آن را پیش خودش نگه دارد یا به یک نفر دیگر بدهد. اگر او این پول را به دیگری بدهد سودش سه برابر خواهد شد، ولی تصمیم با خود او است که به طرف مقابلش اعتماد کند یا نکند. یک گروه از این افراد با هیچ بویی ، یک گروه با عطر نعنا و گروهی دیگر با بوی اسطوخودوس مورد آزمایش قرار گرفتند. گروهی که طرف مقابلشان بوی اسطوخودوس می داد تمایل بیشتری به انتقال سرمایه خود به او نشان دادند. محققان می گویند که اعصاب حس بویای متصل به بخشی از مغز هستند که تعیین کننده اعتماد ما به دیگران است. در حالی که نعنا اثری محرک دارد، اسطوخودوس به دلیل خاصیت آرامش بخشی که دارد باعث ایجاد حس اعتماد در ما می شود.
دوستان مشترک پیدا کنید
اگر شما با دوستان دیگر فردی دوست باشید، او تمایل بیشتری نسبت به اعتماد به شما نشان خواهد داد. دلیل این مسئله این است که دو نفر وقتی که دوست مشترکی دارند احساس نزدیکی بیشتری نسبت به هم دارند. دانشجویان دانشگاه بریتیش کلمبیا برنامه ای را طراحی کردند که در فیسبوک به صورت تصادفی افراد را به لیست دوستانشان اضافه می کرد، هر چقدر که تعداد دوستان مشترک آنها بیشتر بود افراد تمایل بیشتری به پذیرفتن درخواست دوستی پیدا می کردند. حدود 80 درصد افراد زمانی که بیش از 11 دوست مشترک داشتند درخواست دوستی را با وجود عدم شناخت فرد درخواست کننده می پذیرفتند، در حالی که تنها 20 درصد از کسانی که دوست مشترکی نداشتند این درخواست را می پذیرفتند.
منبع: برترینها

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1188227/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن

داستانک/ عشق پدربزرگ

لحظاتی از جشن صعود به فینال دورتموند

شمشیربازی و افزایش امیدها برای کسب اولین مدال المپیک

تنبیه فولادی‌ها به سبک ویسی؛ تعطیلی نداریم!

مشخص شدن زمان حضور فخری در ایران

پرسپولیس آسیایی فقط یک بازیکن کم داشت

بهترین بازیکن دفاعی سال NBA معرفی شد

واکنش آنری به انتقال احتمالی امباپه به رئال

فراز کمالوند: از کمیته انضباطی بابت این رای تشکر می‌کنم

ناصرپور، بداغی، هدایت و بالی در راه تورنمنت ارمنستان

انتظار اوسمار ویه‌را از کاپیتان‌های پرسپولیس

رونالدو قاتل غول‌های عربستان

تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج فارس» منتفی شد

اشک «کوین اسپیسی» درآمد؛ برای کاری که نکرده‌ام عذرخواهی نمی‌کنم!

خرید حق پخش «آکتور» توسط فرانسه برای اولین بار در تاریخ سریال ایران

قیمت‌های نجومی و لاکچری در بهشت زهرای تهران | خبرساز شدن سنگ قبر 450 میلیون تومانی!

تصاویر دیده نشده و تاریخی از مهران مدیری در دیدار با احمدی‌نژاد/ ترفند عجیب یکی از همراهان او برای جلوگیری از ثبت عکس!

کیک مغزدار با روکش شکلات، یک دسر خوشمزه و راحت با نوتلا + فیلم

اجرای زنده‌ یاد عیسی قلی پور در سلیمانیه‌ی عراق

بی‌خانمان‌های روستای امامزاده ابراهیم چادرنشین شدند

تصاویری از طوفان شن در مسیر سبزوار به شاهرود

تلفات سیل در برزیل به 95 نفر رسید

دختر بچه 10 ساله همبازی‌اش را به قتل رساند!

درهای نمایشگاه کتاب باز شد

بهش نمیخورد اینقدر آمادگی جسمانی داشته باشه!

طوفانی وحشتناک که انسان رو هم با خودش میبره!

اقدامات مهم قبل از بارداری

برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید

ساخت و ساز در پارک لاله با ورود شورای شهر متوقف شد

کشف سرنخ‌های جدیدی درباره شکل‌گیری اولین سیاه‌چاله‌های جهان

عرضه «روایت تولید» در نمایشگاه کتاب تهران

آخرین شاهکار لاپورتا؛ دستمزد نجومی لواندوفسکی!

غیبت ستاره خط دفاعی فولاد مقابل استقلال

نبرد صدرنشینان و قعرنشینان با چاشنی مرگ و زندگی

گلزن جوان گل‌گهر به تور رسید ولی به گل نه!

سیلی علی البلیهی به بازیکن الهلال پس از بازی حساس

تاثیر عجیب سلمانی روی برد و شاید قهرمانی

سیدحسین و حرکتی فراتر از سیو و شیرجه!

حادثه برای «اشلوتربک» مدافع دورتموند

اگر صبور باشید داروین هم سوارز می‌شود!‏

پیروزی بوستون و اوکلاهماسیتی

سردار آزمون از رم جدا می شود

سریال «زخم کاری» فصل چهارم هم دارد

پردیس «باغ کتاب» میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد

حال عجیب و غریب بنیامین بهادری در کنسرت های خانگی اش + ویدیو / چیدمان خانه اش جلب توجه کرد

تصویر تازه منتشر شده از فرشته حسینی با بازیگر خردسال در پشت صحنه سریال جدید «جنگل آسفالت»

خبر مهم و جدید تامین‌ اجتماعی برای بازنشستگان/ اعلام میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌ بگیران و زمان پرداخت معوقات

تصاویر منتشر شده از آخرین جلسه حضور امیر تتلو (امیرحسین مقصودلو) در دادگاه انقلاب

پوسیدگی دندان؛ شایع ترین بیماری در بشر