سه، دو، یک «آشپز شو»
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - جام جم / «آشپز شو» یکی از برنامههای متفاوت آشپزی و متنوع از نوع پخت غذاها و آشپزی در استانهای کشورمان و فرهنگ غذا در قالب یک مسابقه در شبکه نسیم است که جذابیت را به خانههای مردم برد.
برنامهای که درقالب یک جشنواره به معرفی سوغات وغذاهای بومی ومحلی شهرها و استانهای کشورمان پرداخت. از ویژگیهای این برنامه طبخ غذاهای محلی در فضای استودیویی تولید برنامه بود.همچنین حضور کارشناس طبخ غذا از همان استان و آموزش پخت غذا بیننده شبکه نسیم را پای تلویزیون نشاند که تا پایان برنامه آن را دنبال کند.آشپز شو برنامهای است که با هدف آشنایی بینندگان بافرهنگ غذاهای محلی مناطق مختلف کشورمان تولید شد.درواقع این برنامه مسابقهای است که به بهانه آن، شرکتکنندگان در مسابقه با پخت غذاهای محلی منطقه خود با یکدیگر به رقابت میپرداختند و بهنوعی میتوان گفت که این برنامه در کنار ساختار رقابتی، به معرفی فرهنگ غذاهای محلی مناطق مختلف ایران پرداخت وتلاش کرد برنامهای سرگرمکننده و مفید برای اوقات فراغت مخاطبان شبکه نسیم رسانه ملی همباشد.رامین کرم یزدی، تهیهکننده برنامه درگپ و گفتی با ما درباره تولید و پخش این برنامه توضیحاتی داد که میخوانید.
مسابقه آشپزی ایرانی
-
پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵:۵۶
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1192821/