طرز تهیه دسر خرمایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم:
خرمای بدون هسته- یک کیلوگرم
بیسکویت ساده خرد شده - یک پیمانه
پودر بادام یا پسته –2 پیمانه
پودر کاکائو -یک چهارم پیمانه
گلاب - نصف پیمانه
هل ساییده شده -یک قاشق چای خوری
روش تهیه:
خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شود. خرماهای نرم شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. آن قدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شود. دو سوم از بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است. این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
قالب را کاملا چرب کنید و با کاغذ روغنی کف و اطراف آن را بپوشانید. یک سوم دیگر از بیسکویت های خرد شده را روی کاغذ بریزید. ترکیب به دست آمده را روی آن بگذارید و فشار دهید. پودر پسته و بادام را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرد.
-
سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۵:۰۸
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1195825/