آموزش «محلبی کادایف»؛ دسر معروف ترکیه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / اسمِ این دسر«محلبی کادایف» هست، بافتِ زیر وروش ترد و وسطش مثلِ پنبه میمونه، از بس که نرم و سفیده!
مواد لازم:
رشته کادایف 200 گرم(کمی خردش کنید)
کره 80گرم
پودر هل وزعفران به مقدارِ دلخواه
شکر سفید 4 ق س
گردو ریز خرد شده 1/2 پیمانه
شیر 3 پیمانه
شکر سفید 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 5 ق س
خامه صبحانه 1/2 پیمانه
عرق بهارنارنج یا گلاب 1 ق س(بعد از اینکه کِرِمُ خاموش کردین اضافه کنید)
یک شب تا صبح توی یخچال بذارینُ خنک سرو کنید.
-
چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۲:۱۷
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1205320/