بزرگنمايي:
آریا بانو - دونفره / در این مطلب طرز تهیهی یک غذای خیلی خوشمزه و خیلی سریع و بدون دردسر رو براتون میذارم که مطمئنم ازش خوشتون میاد فقط کافیه مراحل پختش رو ببینین و یک دفعه امتحانش کنین اونوقته که میشین مشتری ثابتش مخصوصا تو روزایی که کار زیاد دارین و وقت کمی برای آشپزی دارین. این غذا در واقع یک مدل کباب تابهای هستش که داخلش سیب زمینی هم داره و با فلفل سبز و گوجه فرنگی مزه دار شده … امیدوارم درستش کنین و از مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه کباب تابهای مخلوط
گوشت چرخ کرده: 200 گرم سیب زمینی: 1 عدد گوجه فرنگی: 3 عدد پیاز: 1 عدد فلفل سبز: 3 الی 4 عدد کره: 30 گرم زعفران دم کرده: 2 الی 3 قاشق پودر گلپر: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
![آریا بانو](https://static0.bartarinha.ir/servev2/jhlMmY4NGNmZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
مراحل تهیه
کباب تابهای مخلوط
1. برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا
پیاز رو با رنده سایز ریز داخل یک کاسه رنده کنین، احتیاجی نیست که آبش رو تخلیه کنین.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/TAwYTljY2VhZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
2. حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و گلپر رو هم به
پیاز رنده شده اضافه کنین.
![آریا بانو](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DMwYmFlZDkzM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
3. مواد رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن.
![آریا بانو](https://static1.bartarinha.ir/servev2/Dk1YjNiNmY3Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
4. حالا مایه
کباب رو داخل یه ماهیتابه نچسب پهن کنین حدود 2 سانت دور تا دور ماهیتابه رو خالی بذارین تا جا برای گذاشتن بقیه مخلفات بمونه.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/WEyMjBlN2FlO/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
5.
سیب زمینی خام رو
پوست بکنین و خلالی خرد کنین خلالها نازک نباشن، چون له میشن، ولی خیلی بزرگم نباشن تا راحت بپزن.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/mMzMDM2MWM1O/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
6. فلفل سبز هارو هم درشت خرد کنین و هسته هاشونو در بیارین. فلفل هارو تست کنین تا تند نباشن، چون گاهی بعضی هاشون خیلی تندن.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/TRiM2FiZGJiN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
7. حالا تو فضای خالی دور گوشت اول
سیب زمینی هارو پخش کنین و بعد فلفل و گوجههایی که چهار قاچ کردین رو بذارین به مقدار کافی نمک هم روشون بپاشین.
![آریا بانو](https://static2.bartarinha.ir/servev2/jM1NjljN2I1Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
8. در نهایت کره رو چند قسمت کنین و روی مواد پخش کنین و زعفران دم کرده رو هم بریزین. اصلا احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون
کباب و گوجهها آب میندازن و همه مواد خیلی راحت میپزن.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/jMxZjk3N2E4Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
9. حالا در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کاملا ملایم کنین تا مواد آب بندازن و بپزن. بعد از حدود 10 دقیقه مخلوط
کباب تابهای مثل تصویر آب انداخته.
![آریا بانو](https://static2.bartarinha.ir/servev2/WRjMjQ0ODkxY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
10. حالا اجازه بدین تا برای 15 دقیقه دیگه
سیب زمینی و گوشت با حرارت ملایم بپزن و آب
کباب هم غلیظ بشه. میتونین بذارین تا
کباب آبش رو کاملا بکشه، ولی من معمولا این
کباب رو کمی آب دار
دوست دارم.
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/mE2OTY5YTM5Y/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
11. حالا
کباب خوشمزه تون حاضره و همین طور که دیدین نهایتا نیم
ساعت برای پخت کار داره … نوش جان
![آریا بانو](https://static3.bartarinha.ir/servev2/TdlMDJmZmM3M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)