طرز تهیه آیسینگ خانگی به دو روش کاملا متفاوت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / رویال آیسینگ در واقع کرمی است که از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند درست می شود و همچنین برای رنگ کردن آن از انواع رنگ خوراکی استفاده می شود.
از رویال آیسینگ می توانید برای تزیین کوکی شب یلدا، کوکی ولنتاین و ... استفاده کنید ولی آنچه در انجام این کار اهمیت زیادی دارد داشتن تمرین و بدست آوردن تجربه است به عنوان مثال رویال آیسینگ برای کاربردهای متفاوت با غلظت های متفاوت درست می شود که تنها با کسب تجربه می توانید با کم و زیاد کردن آب و پودر قند به خوبی از عهده این کار برآیید.
مواد لازم برای کرم رویال آیسینگ :
سفیده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند الک شده1 پیمانه
آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
![آریا بانو](/)
طرز درست کردن آیسینگ وانیلی :
ابتدا پودر قند الک شده را با کره به دمای محیط رسیده، وانیل، نمک و 3 قاشق غذاخوری
شیر را در یک کاسه بریزید. هم بزنید تا همه ی مواد خوب با هم مخلوط شوند.
بسته به غلظتی که می خواهید آیسینگ شما داشته باشد می توانید
شیر یا پودر قند بیشتری اضافه کنید. دقت کنید باید
شیر یا پودر قند را با قاشق اضافه کنید که خیلی رقیق و یا خیلی غلیظ نشود.
آیسینگ را بعد از آماده شدن فورا بر روی
کیک یا کوکی بریزید زیرا اگر بماند خشک می شود اگر هم در حین استفاده احساس کردید نزدیک خشک شدن است، نوک قاشق
شیر اضافه کنید.
غلظت های مختلف:
قبلا اشاره شد که رویال آیسنگ دارای غلظت های متفاوتی است و بسته به کاربرد آن این غلظت تعیین می شود و با تغییر در اندازه شکر آیسینگ یا افزودن آب غلظت و رقّت آن را مشخص می کنند.
آیسینگ غلیظ:
کرمی است سفت به شکل خمیر
دندان که برای درست کردن گل یا اشکال مختلف شکری از آن استفاده می شود. این نوع آیسینگ به سرعت خشک و سفت می شود که علت آن وجود پودر قند زیاد است. زمانی این غلظت به حد مطلوب می رسد که اگر با نوک چاقو روی کرم خط بیاندازید پس از 20 ثانیه اثر چاقو محو شود.
آیسینگ متوسط:
غلظت این نوع، تقریبا شبیه
شکلات ذوب شده است و برای امتحان کردن غلظت باید با چاقو روی آن خط بیاندازید اگر پس از 10 ثانیه محو شد نشانه خوب بودن غلظت است. این نوع آیسینگ برای دور گیری کوکی،
بیسکویت و ... مناسب است.
آیسینگ رقیق:
این آیسینگ برای پر کردن داخل دور گیری و خانه هاست. اگر آیسینگ را به غلیظ ترین حالت برسانید و بعد دو قاشق غذا خوری آب اضافه کنید آیسنگ رقیق می شود. رقت آن مانند عسل است و پخش می شود.
سخن آخر :
با کمی خلاقیت، می توانید از آیسینگ را برای تزیین دسرهای خود به روش های مختلف استفاده کنید و از طعم و مزه ی فوق العاده ی آن لذت ببرید.
-
جمعه ۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷:۱۱
-
۳۰ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1205973/