آریا بانو

آخرين مطالب

پوره بادمجان هندی؛ یک غذای فوری و بسیار خوشمزه خانه داري

پوره بادمجان هندی؛ یک غذای فوری و بسیار خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - چی شی / پوره بادمجان هندی، یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب در آشپزی هندی است که با استفاده از بادمجان به عنوان اصلی‌ترین ماده تشکیل‌دهنده، طعمی منحصر به فرد و لذیذ به همراه دارد. این غذا با ترکیبی از ادویه‌های معطر و طعم‌دهنده‌های غنی، تجربه‌ای بی‌نظیر از مزه و عطر را به ارمغان می‌آورد.
برای تهیه پوره بادمجان هندی، ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کرده و پوست آن‌ها را می‌گیریم، سپس به صورت پوره درآورده و کنار می‌گذاریم. در تابه‌ای با کمی روغن، پیاز و گوجه فرنگی را تفت داده و ادویه‌هایی نظیر پودر گشنیز، پودر فلفل، و نمک اضافه می‌کنیم. بادمجان‌های پوره شده را به تابه افزوده، خردل و نعنا را نیز اضافه کرده و پس از پخت، با گشنیز تازه و پیازچه تزئین می‌کنیم تا یک پوره خوش طعم و معطر هندی آماده سرو باشد.
مواد لازم
پیاز ریز خرد شده1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی ریز خرد شده3 عدد

بادمجان2 عدد بزرگ
پودر گشنیز1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پیازچه3 عدد کوچک (برای تزئین)
خردل1/4 قاشق چایخوری
نعنای خشک کمی
پودر فلفل1/4 قاشق چایخوری
گشنیز تازه برای تزئین 
روغن

طرز تهیه پوره بادمجان هندی
مرحله 1: کباب کردن بادمجان‌ها
ابتدا بادمجان‌ها را به خوبی شسته و با چنگال چند سوراخ روی آن‌ها ایجاد کنید. سپس بادمجان‌ها را روی شعله گاز قرار دهید تا پوست آن‌ها کاملاً کبابی و سیاه شود. این کار باعث می‌شود بادمجان طعم دودی و عمق بیشتری پیدا کند.
مرحله 2: خنک و پوست کندن بادمجان‌ها
پس از کبابی شدن، بادمجان‌ها را کنار گذاشته تا خنک شوند. سپس زیر آب سرد، پوست آن‌ها را به آرامی بگیرید. این کار باعث می‌شود پوست‌ها به راحتی جدا شود و بادمجان آماده مرحله بعدی باشد.
مرحله 3: له کردن بادمجان
بادمجان‌های پوست کنده را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با چنگال یا گوشتکوب، آن‌ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآیند. این کار باید با دقت انجام شود تا بادمجان‌ها کاملاً یکدست شوند.
مرحله 4: تفت دادن پیاز و اضافه کردن گوجه فرنگی
در یک تابه مناسب، مقداری روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس پیاز ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شود. پس از آن، گوجه فرنگی ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوجه‌ها نرم شوند.
مرحله 5: افزودن ادویه‌ها و بادمجان
حالا نوبت اضافه کردن پودر فلفل، پودر گشنیز، و نمک به مخلوط پیاز و گوجه فرنگی است. این مواد را خوب مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. سپس بادمجان‌های له شده را به تابه اضافه کرده و خوب با سایر مواد مخلوط کنید.
مرحله 6: پختن پوره بادمجان
درب تابه را گذاشته و حرارت را کم کنید. اجازه دهید پوره بادمجان به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزد تا آب آن کاملا جمع شود و به حالت غلیظ درآید. این مرحله باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله 7: اضافه کردن خردل و نعنا
در آخر، خردل و نعنای خشک را به پوره اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و عطر ادویه‌ها به خوبی در غذا پخش شود. سپس حرارت را خاموش کرده و از روی اجاق بردارید.
مرحله 8 :سرو کردن
پوره بادمجان هندی شما حالا آماده است. آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با گشنیز تازه و پیازچه تزئین کنید. حالا می‌توانید این غذای خوشمزه و معطر را در کنار نان تازه یا به عنوان یک پیش غذا سرو کنید و نوش جان کنید

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1206039/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر پوتین در فضا بمب هسته‌ای منفجر کند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

گل اول انگلیس به صربستان توسط جود بلینگام

توصیه کاپلو به ساوتگیت؛ روی آرنولد ریسک نکن

شوت میتروویچ خطرناک از کنار دروازه انگلیس به بیرون رفت

خداداد: بزرگترین اشتباهم رد پیشنهاد دورتموند بود

سرمربی دانمارک: گل دوم را نزدیم و خیلی بی‌حال بودیم

شروع قدرتمند در یورو؛ جود یورو را هم می‌خواهد

اریکسن: داستان من با یوروی قبلی متفاوت است

چشمم را بستم و فقط شوت زدم!

پیشنهاد معنادار رضا رشیدپور به رئیس صداوسیما

نوای دل انگیز ویولنسل نواز معروف در طبیعت

استوری/ عیدتون مبارک

لاته آرت ساده و جذاب

یک ماده غذایی بد بو اما فوق‌العاده مفید

چگونه به نوجوانان‌مان بگوییم از صحبت‌هایشان ناراحت هستیم؟

دسکو: خون تازه‌ای در رگ‌های بلژیک جریان دارد

جواد خیابانی : یوهان کرایف فوتبال هلند را متحول کرد

امره جان به ستاره غایب: جایت را به خوبی پر می‌کنم

نامه مس به تاج؛ استادیوم فینال را عوض کنید!

سرمربی اسلواکی: بلژیک را دست‌کم نگیریم، آنها غولند

معمای کودکی رونالدو؛ هم تیمی ها جا ماندند، خودش پرده از راز برداشت!

تن هاخ: یونایتد فهمید که بهترین سرمربی را دارد!

گل تماشایی مودریچ مقابل آرژانتین در جام جهانی 2018

پیام یوفا به تیم ملی آلبانی؛ هواداران‌تان مشکل‌ساز هستند!

گزارش زنده؛ انگلیس 1-0 صربستان

قاپ باباشون رو دزدیدن

خیلی کنجکاو هستین!

موزیک ویدئوی «قدح» با صدای علیرضا افتخاری

مشاهده خرس قهوه‌ای در نزدیکی مناطق مسکونی ییلاقات تالش

نقش یک ترک فعل در حادثه معدن شازند

سیلاب بهاره در استان یزد

اینفوگرافی؛ اعمال شب و روز عید قربان

روش کوفیان برای مقابله با عبیدالله بن زیاد

تا حالا خرگوش به این بزرگی دیده بودید؟

برخورد صاعقه به دو گردشگر در چین

نوشیدنی و خوراکی های مناسب رفع عطش

چطوری در سس را باز کنیم؟!

ویدیویی شگفت انگیز از بازگشت فضاپیمای استارشیپ به اتمسفر

یادآوری چند مثل که امروزه فراموش شده‌اند

موضع‌گیری الهلال علیه تیم ملی انگلیس!

جدال استقلال و پرسپولیس در افتتاحیه مسابقات گل‌کوچک محلات

گل اریکسن پرپر شد؛ اولین تساوی یورو

عملکرد درخشان بازیکنان، نشان‌دهنده کار عالی اسپالتی است

خلاصه بازی اسلوونی 1 - دانمارک 1

آقا جون هم "جهان" رو دست میندازه!

داریوش فرهنگ در سریالی درباره پژوهشگاه رویان

خبری ناگوار برای "سروش"

خلاقیت در موسیقی را در این ویدئو تماشا کنید

بارش شدید باران در شهر تبریز

حال‌ و هوای حرم مطهر رضوی در روز عرفه