ترفندهایی برای استفاده از تخم مرغ در آشپزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / ترفندهایی برای استفاده از تخم مرغ در آشپزی عبارتند از:
برای داشتن تخممرغ عسلی| درون ظرفی آب بریزید و روی اجاق بگذارید، وقتی به زمان جوش آمدن نزدیک شد، تخممرغها را داخل آن بگذارید، بعد از سه دقیقه تخممرغها عسلی میشود. اگر تخممرغها درون یخچال باشد، زمان پخت، کمی بیشتر میشود.
راهی برای تشخیص تخممرغ تازه| تخممرغی را داخل ظرف آب قرار دهید؛ اگر تخممرغ ته ظرف ایستاد تازه است و اگر روی آب آمد، کهنه است.
جدا کردن سفیده تخممرغ از زرده| تخممرغ را در یک قیف کوچک بشکنید؛ سفیده از زیر قیف بیرون می آید و زرده در بالای قیف باقی میماند. همچنین می توانید با یک چاقو به دور تا دور تخممرغ ضربه بزنید تا پوست آن از وسط جدا شود، سپس آهسته سفیده را در داخل ظرف دیگری بریزید. باقی مانده سفیده را به پوسته بعدی منتقل کنید. چند مرتبه این کار را تکرار کنید، سفیده کاملاً از زرده جدا میشود.
کف کردن سفیده تخممرغ| اگر می خواهید سفیده تخم مرغ زودتر کف کند، کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید؛ خیلی زودتر از موقع کف خواهد کرد.
-
يکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۱:۲۰
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1206978/