آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کباب پنجاب؛ طعمی تند و لذیذ از هندوستان خانه داري

طرز تهیه کباب پنجاب؛ طعمی تند و لذیذ از هندوستان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / این کباب با طعم تند و متمایز خود، از دیگر کباب‌ها، به خصوص کباب‌های ایرانی، متمایز می‌شود و به دلیل استفاده از زنجبیل و ادویه‌های هندی، طعمی منحصر به فرد دارد.
کباب پنجابی چیست؟
کباب پنجابی، یک غذای بین‌المللی خوشمزه با اصالتی هندی است که با طعم تند و ادویه‌ای خود، طرفداران زیادی پیدا کرده است. این کباب، با گوشت نرم و لطیف و طعمی متمایز، می‌تواند به عنوان یک تنوع جذاب در لیست غذایی شما قرار بگیرد.
در این مقاله، به طور کامل و جامع به بررسی رسپی و طرز تهیه کباب پنجابی می‌پردازیم تا شما بتوانید به راحتی این غذای لذیذ را در خانه خود آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب پنجابی :
 گوشت گوسفندی بدون استخوان (ران بره) 600 گرم

سیر2 حبه 
 ماست چکیده½ پیمانه 
 آب انبه½ پیمانه 
 زنجبیل تازه1 تکه کوچک 
 کره2 قاشق غذاخوری 
 روغن زیتون بکر3 قاشق غذاخوری 
 ادویه گرام ماسالا2 قاشق چایخوری 
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت کباب پنجابی :
برای تهیه یک کباب پنجابی ترد و خوش طعم، ابتدا ماست چکیده را در کاسه‌ای مناسب بریزید. سپس آب انبه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کمی رقیق‌تر شود. سپس روغن زیتون را همراه با ادویه گرام ماسالا، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به محتویات کاسه اضافه کنید.
هم اکنون زنجبیل تازه و حبه‌های سیر را رنده کرده و در کاسه بریزید. سپس با همزن دستی یا برقی، مواد داخل کاسه را کاملا مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شود.
در این مرحله گوشت گوسفند را مثل کباب چنجه خرد کنید و در کاسه بریزید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام تکه‌های گوشت با مواد طعم‌دهنده ترکیب شوند.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته : اگر می‌خواهید گوشت بهتر طعم‌دار شود، مرینت آن را از شب قبل آماده کنید و آن را از شب قبل داخل یخچال قرار بدهید.
پس از گذشت زمان لازم، ظرف حاوی گوشت را از یخچال خارج کرده و رنده‌های سیر و زنجبیل را از روی تکه‌های گوشت جدا کنید. در ادامه، گوشت‌ها را به سیخ بکشید و کره‌ای را که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌اید، با برس آشپزی روی تکه‌های گوشت بمالید.
اکنون منقل زغال را به صورت یکدست روشن کنید و سیخ‌ها را به صورت منظم روی منقل قرار بدهید. هر چند دقیقه یکبار سیخ‌ها را بچرخانید تا کباب‌ها به صورت یکدست بپزند.
پس از پخت کامل، کباب‌ها را در ظرف مورد نظر بکشید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید.
نکته :
• در صورت تمایل می توانید در انتهای پخت مقداری ادویه چات ماسالا روی کباب ها بپاشید. این ادویه دارای طعمی تند و ترش می باشد.
• در صورت دسترس نداشتن به آب انبه می توانید آن را حذف کنید. و ادویه چات ماسالا را جایگزین کنید. در صورت استفاده از ادویه چات ماسالا می توانید فلفل ها را حذف کنید. زیرا داخل این ادویه فلفل قرمز به کار برده شده است.
• علت استفاده از گوشت ران بره، ترد و خوشمزه بودن آن است.
ادویه چات ماسالا :
چات ماسالا (chaat masala) را می توان از هر مغازه هندی تهیه کرد. این ادویه مخلوطی از چاشنی هاست که شامل پودر انبه ترش، زیره برشته شده، فلفل قرمز و ادویه های دیگر می شود. این ادویه طعم ترش و تندی را به غذا اضافه می کند ولی حتماً لازم نیست از آن استفاده نمایید. در صورت امکان فقط کمی فلفل قرمز و تعدادی دانه زیره برشته شده و مقداری آب لیمو ترش تازه روی غذا بریزید. می توان گفت، چات ماسالا نقش سماق را در کباب های ایرانی بازی می کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1207235/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف سیاره‌های فراخورشیدی قابل سکونت در پرتو ستاره‌های مجاور

بزرگترین هدیه ای که یک والد می تواند به فرزندش بدهد

موتورسوار ایرانی پس از قهرمانی در روسیه: تا پای جان برای کشورم می‌جنگم

دیدار رونالدینیو و کاکا با یکدیگر

10 تکل استادانه و باورنکردنی لیگ عربستان

خاطره جالب بیگ‌زاده از حنیف عمران‌زاده در سفر حج

غواصی جان یک ورزشکار المپیکی را گرفت!

شاگردان لوزانو؛ قهرمان لیگ طلایی اروپا

علاقه ستاره رئال به عربستان

اعزام علیپور و رکابی به آخرین مرحله رقابت‌های گزینشی المپیک

داعش تهدید کرد؛ بازیکنان رئال را بکشید!

بازگشت سارا بهرامی به تئاتر پس از چند سال

سکانس هایی از «مهدی پاکدل» در گذر زمان

4 ویژگی گوشت سالم/ لزوم استفاده از دستکش هنگام تکه تکه کردن گوشت قربانی

ویدئوی جدید خوانندگی رحمان و رحیم با یک تیپ متفاوت

آمار حاجی‌های ایرانی فوت شده اعلام شد

افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی به زمان دیگری موکول شد

استانی که باید منتظر پیش‌بینی ‌دمای بالای 50 درجه طی 6 روز متوالی باشد

سرانجام پس از 4 سال کم بارشی، بارش‌های کشور نرمال شد

نماز عید قربان در بین‌الحرمین شریف

4گوشه دنیا/ مسجدی شبیه به مسجد الاقصی در سریلانکا

سرودن غزلی زیبا در وصف امیرالمومنین علی (ع)

شما هم هوس صبحانه هتلی کردین؟

با مصرف این نوع لبنیات لاغر بمانید

تو هم اینطوری از اسفنج آرایشی استفاده می کردی؟!

طعنه تن‌هاخ به ساوت‌گیت؛ با سرنوشت انگلیس قمار کرد

بازی خاطره‌انگیز آژاکس - تاتنهام

تلاش فدراسیون برای برگزاری فینال جام حذفی در آزادی با VAR

ویترین احسان حا‌ج‌‌صفی در موزه باشگاه سپاهان

ژائو کانسلو: رونالدو رهبر و کاپیتان پرتغال است

کامنت خواندن مجری و همستر بازی کردن خداداد جنجال به پا کرد

امباپه شرط رئال مادرید را برای عدم حضور در المپیک پذیرفت

اعتراف متئو رتگی پس از اولین بازی‌اش در یورو

یک ایرانی برای اولین بار قهرمان موتورسواری سوپربایک روسیه شد

تن‌هاخ: مدیران منچستر سراغم آمدند و خواهان ادامه همکاری شدند

شیوا خسرومهر: بزرگداشت برای بازیگران پیشکسوت کافی نیست

آهنگ شاد و عیدانه محسن چاوشی به نام «بیست هزار آرزو»

پیش‌بینی افزایش دما در غالب نقاط کشور

نماز باشکوه عید قربان در خیابان های مسکو

سخن بزرگان/ شهادت اعضای بدن به گناهان

عین مادربزرگ کوفته سالم و خوشمزه درست کن

هشدار در مورد احتمال وقوع انفجار کیهانی نادر

معرفی کتاب «غروب بازی»

شرط سیتی برای بارسا؛ خرید اجباری این ستاره

سرمربی تیم ملی بعد از کسب سهمیه: تیروکمان در ایران محبوب نیست

انتقال قلی‌زاده به استقلال و پرسپولیس منتفی شد؟

فدراسیون تنیس به دنبال حضور بازیکنان دو رگه در تیم ملی

عجیب‌ترین شروط نقل و انتقالاتی در فوتبال ایران

خاطره جالب هاشم بیگ‌زاده از طواف کردن آرش برهانی

برترین گل‌های دربی شهر منچستر