ترفند خشک کردن لواشک بدون آفتاب و فر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
آلوسیاه 3 کیلو
آب دو لیوان
نمک یک قاشق غذا خوری
نکته ها:
آب زیاد به آلوها اضافه نکنید برای پخت چون زمان بیشتری طول میکشه تا خشک بشه.
![]()
مواد هرچی غلیظتر باشه طعم لواشک خوشمزه تر و ضخامتش بهتره.
موقع خشک شدن حتما به قابلمه آب سر بزنید هر بار که آب قابلمه خشک نشده باشه.
بیش از حد روی گاز نمونه چون خیلی خشک میشه و انعطاف پذیر نیست.
برای طعم لواشک میزان استفاده کردن نمک به ذائقه خودتون بستگی داره.
میتونید برای بچه ها یک قاشق چایخوری شکر هم اضافه کنید.
-
يکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹:۵۷
-
۲۱ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1207368/